Kathleen Turner slovila je za jednu od najljepših holivudskih glumica i seks simbol 80-ih godina, a njene nove fotografije šokirale su obožavatelje diljem svijeta. Naime, glumica je ovog ponedjeljka snimljena u šetnji Manhattnom, a mnogi su primijetili da izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Hodala je uz pomoć štapa, a nije se obazirala na brojne paparazzi fotografe.

Kathleen Turner
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svjetsku slavu stekla je ulogom u kultnom filmu 'Tjelesna strast' 1981., a na vrhuncu karijere dijagnosticiran joj je reumatoidni artritis i to ju je zaustavilo u snimanju filmova. Zbog terapije koju je morala primati, počela je dobivati na težini i potpuno promijenila svoj izgled.

Mnogi su smatrali da je uzrok njenog neprepoznatljivog izgleda ovisnost o alkoholu, što je Kathleen negirala. Naime, glumica je  intervjuu za The Guardian otkrila da se plašila govoriti o pravom razlogu kako ne bi izgubila filmske uloge.  

'Bila je samoobrana ne razgovarati o ovoj misterioznoj bolesti. Stalno bi zapošljavali pijance ili čak narkomane. Bolje šutjeti i pustiti ih da misle što god žele. Ali jako je boljelo', priznala je.

Teška bolest glumice Kathleen Turner
Profimedia 

Ipak, zbog osuda i pritiska javnosti Kathleen se na kraju odala alkoholu, a 2002. krenula je na odvikavanje. Sredinom osamdesetih udala se za biznismena Jaya Weissa, a tri godine kasnije dobili su kćer Rachel. No problemi u braku doveli su do njihovog razvoda 2007. godine, što joj je ostalo u gorkom sjećanju te je otad sama.

'Mislim da se ne želim ponovno udati', priznala je jednom prilikom.

Profimedia Kathleen Turner