'Nema mosta koji ne možeš prijeći': Bojana Gregorić Vejzović pokazala prelijepu kćer Zoe, razlog je uistinu poseban

Glumica ne propušta pokazati koliko joj njezina djeca znače.

Instagram

Bojana Gregorić Vejzović ovih dana ima razloga za slavlje. Naime, njezina kći Zoe proslavila je 14. rođendan, a glumica joj je ovim povodom posvetila emotivnu objavu na društvenim mrežama.

'Djevojčice moja znaj da nema mosta koji ti ne možeš prijeći! Divim se tvojoj ozbiljnosti i istovremenom veselju! Gledajući tebe iznova učim što je hrabrost, predanost, odricanje i požrtvovnost; što je u svim izazovima zadržati radost i nepokolebljivost. Sretan ti rođendan hrabrice, ljubavi moja. Nek svi 'mostovi' koje ćeš prelaziti, koliko god ponekad bili i teški, na kraju budu ispunjeni radošću i osmjesima pobjede!', napisala je.

Bojanini obožavatelji odmah su se pridružili čestitkama u komentarima ispod objave. Inače, glumica je kroz godine otkrila kako njezina kći obožava čitati knjige na svojem balkonu ljeti te činjenicu da odrasta u pravu mladu djevojku, jer po novom posjeduje mnogo labela svih boja.

Uz Zoe, glumica ima i sina Raula koji je u posljednjih nekoliko mjeseci postigao brojne uspjehe. Naime, Raul je u svibnju završio srednju školu, a dva mjeseca kasnije se upisao i na fakultet.

'Stigli su rezultati mature! Ljudi imamo studenta!', napisala je tada oduševljena Bojana pa spomenula i Zoe:

Instagram 

'I jednu još uvijek 'malu' djevojčicu, pa se Enes i ja bar prividno osjećamo mladi.'

Podsjećamo, Bojana je u braku s glumcem Enesom Vejzovićem već 18 godina. Upoznali su se 2003. glumeći u Gavellinoj predstavi 'Popcorn'. Ljubav su krili od javnosti neko vrijeme, a sudbonosno 'da' par je izrekao tri godine kasnije. U braku su dobili sina Raula i kći Zoe, a jedan su od najskladnijih parova na našoj sceni.

Više fotografija slavnog para pogledajte u galeriji: