Intrigantan ljubavni život lijepe glumice: Ljubila je miljenika Hrvatica, a sad je u vezi s duplo starijim poduzetnikom

Proslavila se 2011. u seriji 'Larin izbor', a otada ne prestaje izazvati zanimanje javnosti i svojim privatnim životom.

Mirko Janković

Hrvatska i bosanskohercegovačka kazališna, televizijska i filmska glumica Ornela Vištica slavi 35. rođendan.

Tim je povodom na društvenim mrežama objavila video u kojem je spojila svoju snimku iz djetinjstva sa školske predstave i snimku s predstave 'Predsjednici & Ca' u kojoj od 2020. glumi Kolindu Grabar-Kitarović.

'I dalje u meni djevojčica... Predivno je činiti ljude sretnima i osjećati sreću', napisala je, a u komentarima su se zaredale rođendanske čestitke.

Otkako smo je 2011. godine gledali kao krčmaricu Karmen Sagu hit-seriji 'Larin izbor', Ornela je postala jedno od najpopularnijih imena domaće glumačke scene, a ne prestaje intrigirati ni svojim ljubavnim životom, koji se uporno trudi zadržati za sebe.

Poznato je da je ljubila kolegu Andreja Dojkića koji je prije nje bio s Petrom Sanader. Par je bio u vezi nekoliko mjeseci 2011. godine, a kako je Ornela tada ispričala za Story, bila je to ljubav na prvi pogled i spojio ih je život, odnosno trenutak i vrijeme.

Mirko Janković 

Glumica nije htjela komentirati prekid. 'Nemam komentara. Sve mi je to previše jadno', rekla je tada.

'Ornela i ja već dugo nismo zajedno, a razlog prekida ne bih dijelio s javnosti', potvrdio je i Dojkić, a kako su pisali domaći mediji, on je taj koji je inicirao raskid veze.

Sljedeći poznati muškarac u Ornelinom životu bio je popularni chef Mate Janković, koji slovi i kao miljenik Hrvatica. Javnost je za njihovu vezu saznala 2018. godine, kada su viđeni u jednom zagrebačkom kafiću kako izmjenjuju nježne dodire i poljupce, no ni njihova ljubav nije bila dugog vijeka.

Robert Gašpert 

Koliko je poznato, Ornela danas ljubi poduzetnika i ugostitelja Nenada Šepaka koji je u šezdesetim godinama i zajedno žive u zagrebačkom naselju Svetice.

Vlasnik dvaju ugostiteljskih lokala - beach bara Carpe Diem na Hvaru i zagrebačkog restorana i bara Khala - iz prošlog braka ima troje djece, a očito je da mu je lijepa glumica prodrmala tlo pod nogama.

Pixsell/ Borna Filic 

Inače, Ornela Vištica je rođena 18. rujna 1989. u Mostaru, a za vrijeme rata živjela je u Ljubuškom. Diplomirala je glumu na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, a u travnju ove godine pohvalila se još jednim akademskim uspjehom.

'Evo i službeno od danas sveučilišni magistar međunarodnih odnosa i diplomacije', napisala je tada na društvenim mrežama uz fotografije sa svoje promocije.

Još fotografija Ornele Vištice pogledajte u galeriji: