Barbara Kolar pokazala roditelje: Na koga vam sliči popularna voditeljica?

Barbara inače ne dijeli često snimke sa svojim roditeljima.

Instagram

Roditelji Barbare Kolar slave 55 godina braka, zbog čega im je ponosna voditeljica posvetila objavu na Instagramu. Naime, objavila je njihovu fotografiju iz mladosti, te snimku na kojoj vidimo kako izgledaju više od pola stoljeća kasnije.

'Kad je već TV kalendar propustio spomenuti moram barem ja pokušati ispraviti tu povijesnu nepravdu i reći kako je na današnji dan prije 55 godina potpisana alijansa Koroš-Kolar. Proslavili smo dostojno, iako u casual morskom izdanju bez frizure i fancy garderobe. Hvala na prijateljstvu, uvijek divnom ambijentu i biranim delicijama po ukusu slavljenika, a bome i uzvanika', napisala je Barbara.

Barbara inače ne dijeli često snimke sa svojim roditeljima. Za njih je jednom prilikom rekla da prate sve njezine projekte, a kada vrijedi, onda je i pohvale. Isto tako, kad im se nešto ne sviđa, ne libe se prigovoriti svojoj Barbari.

Instagram 

Voditeljica je odrasla u Bjelovaru, a puno je vremena provodila kod bake i djeda u Čakovcu. Ima i mlađeg brata Igora kojeg je također jednom prilikom pokazala na društvenim mrežama.

U anketi možete glasati na koga sliči popularna voditeljica:

Anketa

Na koga sliči Barbara Kolar?

Glasalo je 68 korisnika

Više fotografija voditeljice pogledajte u galeriji: