'Osjećaj je još nestvaran': Andrea i Marko iz 'Braka na prvu' vjenčali su se pa prekinuli, sad objavili divne vijesti

Nisu mogli sakriti sreću zbog proširenja obitelji.

Instagram

'Kako je danas tjedan dana od dolaska našeg malog lava, trebalo nam je par dana da stvarno shvatimo da smo sada roditelji koji imaju jednu totalno nepoznatu, ali i najbitniju ulogu od sada, kako biti tata & mama', napisao je ponosni otac Marko Bogdan, kojeg su gledatelji upoznali u showu 'Brak na prvu'.

RTL 

On i Andrea Kukolj upoznali su se u spomenutoj emisiji i vjenčali se, a sada se njihova obitelj proširila. Dobili su dječaka kojem su dali ime Liam i s pratiteljima podijelili nekoliko fotografija tročlane obitelji. 

Instagram 

'Andrea i ja smo osobe koje vole vlastito vrijeme po svome, stoga je bilo izazovno kroz ovih par dana sabrati se i izorganizirati. Još se navikavamo da su noći sada stvarno nesane. Bez obzira na sve ovo, snalazimo se izuzetno dobro, čak i puno bolje nego što smo očekivali. Osjećaj je u jednu ruku čudesan i predivan, ali pomalo još nestvaran. Ono što me veseli je to što moj online rad od doma ima dodatni benefit, a to je da mogu biti prisutan tata i sudjelovati u svemu od njegovog rođenja, a da ne pričam koja mi je motivacija za bolji i produktivniji rad', istaknuo je Marko. 

RTL 

Rekao je kako je bio prisutan na porođaju i da je to bilo neponovljivo iskustvo. Za RTL je otkrio da je Andrea rodila malo prije termina što ih je 'omelo' u uređivanju dječje sobe. 

Marko i Andrea upoznali su se u 3. sezoni 'Braka na prvu' i nakon što je završila sezona su prekinuli. Ipak, shvatili su da su stvoreni jedno za drugo, preselili se u Slavonski Brod, a sada su dobili Liama. 

Više fotografija tročlane obitelji pogledajte u galeriji: