Nakon razvoda je saznala najgore vijesti: J. Lo prisiljena napraviti ono o čemu se već dugo priča

Snimljena je u gradu prije velikog pothvata.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mjesecima se govorilo kako se glumci Ben Affleck i Jennifer Lopez rastaju, a papire za razvod J. Lo je predala krajem kolovoza. Do kraha braka došlo je dvije godine nakon vjenčanja, ali uskoro bivši supružnici nisu bili spremni otkriti što je točan razlog razilaženja. 

BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Upoznali su se na setu filma 'Gigli' 2001., a Bena je često zvala 'prvom pravom ljubavi'. Zaručili su se iduće godine, a početkom 2004. objavili da su raskinuli zaruke.

Profimedia 

Konačno su se vjenčali 2022. u Las Vegasu, a Jennifer nije skrivala koliko je sretna zbog toga što se udala za ljubav svog života. Idila je trajala 2 godine, a priče da im je brak na klimavim nogama dodatno su se pojačale kada se u srpnju doznalo da prodaju vilu koju su kupili nakon vjenčanja. Osim toga, Lopez je proslavila i 55. rođendan, a Ben nije bio uz nju. 

Profimedia 

Čini se kako će joj rastava braka biti najmanji problem s kojim će se susresti ove godine jer prema pisanju stranih medija, Jennifer ima zdravstvenih problema. Ovih se dana sastala s medicinskim osobljem u Los Angelesu kako bi obavili konzultacije prije operacije oka. 

LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Izgledala je zabrinuto, a za ovu prigodu odabrala je traperice, košulju i pulover te potpetice koje su podigle kombinaciju. 

Više fotografija J. Lo i Bena pogledajte u galeriji: