Maja Šuput danas slavi 45. rođendan: Pogledajte kakvo su joj iznenađenje pripremili sinčić Bloom i suprug Nenad

'Danas je moj rođendan. Imam 45, ali tko broji? Danas slavim', napisala je Maja Šuput Tatarinov.

Instagram

Maja Šuput danas slavi 45. rođendan, povodom čega je objavila niz fotografija na Instagramu. Za ovu prigodu nosila je crno odijelo, a čini se kako ispod nije nosila nikakvu majicu ni grudnjak. U komentarima su joj mnogi zaželjeli sve najbolje, a dobila je i pohvale na račun mladolikog izgleda.

'Dokaz da su godine samo broj', 'Izgledaš fantastično', pisali su joj. Samo lijepe želje uputio joj je i njezin najbolji prijatelj Marko Grubnić, koji je objavio niz zajedničkih fotografija.

'Neka te ove najljepše godine koje dolaze ispune samo blagostanjem, najvećom srećom i čistim zadovoljstvom. Neka ti se sve želje ispune, pogotovo one o kojima maštaš kada si sama sa svojim mislima, te želje su nam svima najvažnije... Najljepši snovi neka postanu tvoja stvarnost...

Uživaj u životu bez zadrške, jer zaslužila si SVE... puna si blagoslova, dobar i vrijedan čovjek, vjeran prijatelj, poslovni suradnik, samo su neke od tvojih karakteristika, a popis je beskonačan... Blistaj i dalje kao najsjajniji dijamant, i ostani zauvijek tako vedra, vesela, nasmijana, zdrava, i savršena mama najslađem našem dječaku', poručio je.

Instagram 

Maja je potom objavila fotografije i videa na Instagram storiju gdje je pokazala kako su je iznenadili njezini dečki, sinčić Bloom i suprug Nenad, velikom tortom, balonima, cvijećem i šampanjcem. Obitelj je uživala u zajedničkim trenucima, a Bloom je mami pomogao otpuhati i svijeće s velike torte.