Alen Vitasović pohvalio se svojom prelijepom kćeri: Djecu rijetko pokazuje, a sin je njegova kopija iz mlađih dana

Glazbenik ima dvoje odrasle djece koje je dobio s bivšom suprugom Sandrom.

Pixsell/ Slaven Branislav Babic

Alen Vitasović ponosni je otac dvoje odrasle djece koje rijetko imamo priliku vidjeti.

No sada se na Instagramu pohvalio svojom 21-godišnjom kćer Mijom, koja je izrasla u pravu ljepoticu.

'Mia Vitasović', jednostavno je napisao u opisu fotografije kojom je oduševio pratitelje i Mia je dobila brojne komplimente, dok je ona u komentarima ocu uputila srce.

Istarski glazbenik je kćer dobio s bivšom suprugom Sandom, od koje se razveo 2016., nakon 21 godine braka. Bivši supružnici zajedno imaju i 28-godišnjeg sina Ivana Vitasovića, koji je očeva slika i prilika iz mlađih dana.

Facebook 

I sinove fotografije Alen rijetko objavljuje, no uspjeli smo ih pronaći nekoliko na njegovu Facebook profilu.

Facebook 

Osim izgleda, Ivan je od oca naslijedio i ljubav prema glazbi. Prošle godine zajedno su snimili pjesmu 'Tone Livi', u kojoj su im se pridružili i Alenov otac Tone te brat Vili.

'Imam divnog sina i kćer, moje legende iz prvog braka', rekao je jednom prilikom za Story, a tada se dotaknuo i svoje bivše supruge, ali i sadašnje Eleonore, s kojom se u tajnosti oženio u rujnu 2022. godine.

'Prva me osvojila jer je bila zločesta i mrzila je da se bavim glazbom. Htjela je supruga, a ja sam joj htio dokazati da sam suprug. I volio sam je. Žao mi je što sam se rastavio. Ova me nije osvojila ničim posebnim koliko me osvojila ljubavlju. Voli me, ništa joj nije teško napraviti za mene koji sam već u nekim godinama. Kada god nešto tražim, ona to napravi. Shvaća to što jesam i ne miješa mi se u glazbu, podržava me', objasnio je, a na pitanje jesu li njegova djeca, Ivan i Mija, sretni zbog tate i vjenčanja kratko je odgovorio: 'Ne'.