Glazbenika Alena Vitasovića prošle je godine zadesila teška bolest zbog koje je najavio privremeno povlačenje iz svijeta glazbe. 'Jako sam se bio razbolio. Povratio sam dvije litre krvi, pukle su mi arterije u grlu pa je krv tekla u želudac', rekao je tada za Večernji list.

Ipak, Alen se nedavno oporavio od teške bolesti, a uskoro će velikim nastupom obilježiti i 30 godina glazbene karijere. Pjevač je sada u razgovoru za In magazin iskreno progovorio o teškom životnom periodu koji je iza njega.

Alen Vitasović kaže da pjesma govori o čovjeku koji ima problema u životu
YouTube 

'Stvarno prošle godine je bio jedan kritičan moment kad sam vidio baš smrt. Vidio sam kao da odlazim i onda sam rekao, sam sebi neću i onda sam se digao. Doslovno! I poslije toga sam se promijenio da uživam u svakoj sekundi svoga života', rekao je.

Ipak, ispred njega su sada ljepši dani. Upravo je snimio duet s mladim istarskim glazbenikom Lima Lenom pod nazivom 'Brajde'.

'Ja sam to poslušao i meni se to odmah svidjelo, i rekao sam ako se može, ovdje ću se uvaliti nekako jer je pjesma pozitivna, vesela, traje par minuta, svi su sretni, ali taj trap me malo izenenadio, ali u biti ova pjesma nije bas trapista. Ovo je afro trap...', objasnio je Vitasović.