Miroslav Škoro nije skrivao emocije: 'Izgubio je bitku s bolešću, a ja sam izgubio njega, nedostaje mi...'

Teško mu je bez njega.

Luka Batelić/ PIXSELL

Miroslav Škoro na Facebooku se prisjetio svog preminulog prijatelja, nekadašnjeg svećenika, Stipe Karajice, koji je umro na današnji dan prije točno godinu dana. Škoro nije krio emocije povodom njegova odlaska.

'Lijepo je imati prijatelje. Prijatelji se tako teško stječu, a tako lako gube. Ostao sam bez jednoga na današanji dan, evo, ima puna godina. Fra Stipo Karajica je izgubio bitku s bolešću, a ja sam izgubio njega u ovom zemaljskom životu. Nedostaje mi... Danas mu idem zapaliti svijeću na grob u kraljevski grad Jajce. Počivaj u miru, prijatelju', napisao je Škoro.

Inače, Škoro je prije nekoliko dana objavio fotografiju sa svojom suprugom Kimpovodom njezina 60. rođendana. Par je rođendan proslavio u restoranu gdje su uživali u intimnoj obiteljskoj atmosferi.

'Šezdesete su nove pedesete. Dobrodošla u klub Kimi, sretan ti rođendan', napisao je Škoro i dodao: 'Volim život, sve poštivam, svoje uživam'.

Facebook 

Podsjetimo, Miroslav je u braku s Hrvaticom američkog porijekla, Kim Ann Luzaich, već 35 godina. Zajedno su dobili dvoje djece: sina Matiju i kćer Ivanu.