Naš poznati pjevač i političar Miroslav Škoro već je 35 godina u braku s Hrvaticom američkog porijekla Kim Ann Luzaich, a zajedno imaju dvoje djece, sina Matiju i lkćer Ivanu. 

Kako se obitelj Škoro, osim njenog najpoznatijeg člana, rijetko eksponira, nismo često u prilici vidjeti njene članove pa tako svaka nova fotografija ove obitelj izazove interes javnosti.

Prošle godine smo tako na CMC-jevom partyju dobili rijetku priliku vidjeti njegovu kći Ivanu koja je tom prilikom pratila oca, a sad je u centar pozornosti na ovogodišnjem CMS Festivalu u Vodicama došao njegov sin Matija.

Miroslav Škoro i Matija Škoro na CMC festivalu u Vodicama 2024.
Duško Jaramaz/ PIXSELL 

Naime, Matija je krenuo očevim stopama te se bavi glazbom, a s ocem je nastupio na prvoj večeri festivala što su kamere i zabilježile. Koliko je ponosan na nasljednika Miroslavu Škori se dobro vidi i na licu dok nasmiješeno promatra sina.

Matija je s ocem tijekom pandemije snimio i nekoliko zajedničkih svirki, a upravo ona je uglazbio očevu povratničku pjesmu ‘Izdajnici i heroji’ koju je, nakon duže pauze, objavio 2021. godine.

Miroslav Škoro i Matija Škoro na CMC festivalu u Vodicama 2024.
Duško Jaramaz/ PIXSELL 

Sin je pokazao podršku za oca ne samo u njegovoj glazbenoj karijeri, već i u onoj političkoj.

‘On je za mene apsolutni pobjednik. Ima cijelu podršku naše obitelji, a što će biti, to samo Bog zna’, rekao je dok su se čekali rezultati predsjedničkih izbora 2019. godine.

Miroslav Škoro i Matija Škoro
Facebook 

‘Apsolutno sam ponosan na njega’, dodao je.

Koliko se ponosi sinom istaknuo je i otac Miroslav u ranijem intervjuu za Story.

‘Matija je vrhunski svirač, kći Ivana je pred magisterijem na temu zaštite autorska prava u digitalnom dobu, Kim vodi našu izdavačku kuću, a Frida (pas) naganja mačke po dvorištu, to je njezina zabava. Mi smo jedna super ekipa i obitelj koja je u mnogo toga atipična', ispričao nam je tad Škoro.

Više fotografija Miroslave Škore s obitelji pogledajte u galeriji: 

Robert Gašpert, Goran Čižmešija Miroslav Škoro s obitelji