Američka glumica Katie Holmes, kojoj modni trendovi nisu strani, pojavila se na 'Chanel Luncheonu' tijekom Tribeca Film Festivala u New Yorku. U stylish izdanju i dobro raspoloženu, nije ju se moglo ne primijetiti.

Kate je odjenula zanimljive hlače širokog kroja i bijeli top preko kojeg je prebacila malenu Chanel torbicu. Dugu kosu je raspustila, a njezino lijepo lice je krasio prozračan make up.

Katie Holmes
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Premda je u glumačkom svijetu postigla veliki uspjeh, Katie Holmes javnost najviše pamti po turbulentnom braku s 16 godina starijim glumcem Tomom Cruiseom. Iako su se rastali prije više od deset godina, glumica nikada nije otkrila detalje njihova braka, a mnogi pretpostavljaju da je razlog tomu strah od bivšeg supruga.

Vezu su započeli 2005., a Katie je u samom početku znala u što se upušta. Naime, poznato je da je Cruise član Scijentološke crkve još od devedesetih godina prošlog stoljeća, zbog čega se i ona odlučila priključiti kultu.

Iste godine par se zaručio Parizu, a veliku vijest objavili su na konferenciji za novinare. Cruise je bivšu suprugu zaprosio na Eiffelovom tornju, a to je bio samo početak filmske ljubavi. Već sljedeće godine Katie je na svijet donijela njihovu kćer Suri, a par mjeseci nakon vjenčali su se u Italiji.

Tom Cruise i Katie Holmes
Profimedia 

U to se vrijeme puno pisalo o tome kako je Katie, prema pravilima scijentologije, rodila u potpunoj tišini, odnosno da je morala praviti što manje zvukova. Naime, prema scijentološkoj praksi, majci i djetetu tijekom rođenja mora se osigurati što tiše i mirnije okruženje. Tom je u ranijem intervjuu to porekao.

Par se rastao 2012. nakon šest godina braka, te od tada nisu javno objavili razlog razvoda. Katie je dobila puno skrbništvo nad njihovom kćerkicom, a Tom navodno godinama nije vidio malenu Suri kojoj je 18 godina. Prije nekoliko godina Katie je ljubila devet godina mlađeg kuhara Emilija Vitola, koji je zbog glumice ostavio zaručnicu koja je tada kupovala vjenčanicu za njihovu svadbu.

Više fotografija nekadašnjeg para pogledajte u galeriji:

Profimedia Katie Holmes i Tom Cruise imaju zajedno kćer Suri