Saša Kopljar i supruga Renata slave srebrni pir: Rijetko ih viđamo zajedno, a svaki put izgledaju sve zaljubljenije

Voditelj je za Story otkrio i kako održati plamen strasti nakon 25 godina braka.

Rober Gašpert

Saša Kopljar jedan je od najdugovječnijih i omiljenih voditelja u informativnom programu.

Od 2005. godine zaštitno je lice 'Dnevnika Nove TV', pa teško prolazi neopaženo, gdje god se pojavi, a posebice kad je u društvu svoje ljepše polovice, supruge Renate Kopljar, koju nemamo često priliku vidjeti.

Bračni par se ovaj četvrtak zajedno pojavio na premijeri novog filma Rajka Grlića 'Svemu dođe kraj' u Zagrebu, gdje su zagrljeni pozirali fotografima.

Pixsell/ Matija Habljak 

Saša, kojeg smo na TV-u navikli viđati u odijelima, privatno očigledno više voli malo ležernije kombinacije, pa je tako za ovu prigodu obukao majicu s kapuljačom traperice i tenisice. Njegova supruga Renata je, pak, nosila elegantno crno odijelo i crno-bijele balerinke.

Par krajem listopada slavi srebrni pir,a Osječanin sa zagrebačkom adresom je ovaj mjesec, točnije 25. rujna, proslavio i 62. rođendan. Saša je u intervjuu za novi broj časopisa Story otkrio kako održati plamen strasti nakon 25 godina braka.

'Važno je da je taj plamen o kojem govorite od početka iznimno snažan, tako da bude sposoban potrajati desetljećima. Nas dvoje smo očito imali tu sreću', rekao je voditelj koji brak sa suprugom Renatom opisuje jednom riječju: 'Kao u navijačkoj pjesmi - neopisivo'.

Dalibor Talajić 

Saša i Renata zajedno imaju dvoje djece.

Njihova kći Ariana je manekenka s uspješnom inozemno karijerom. 2016. nosila je reviju modne kuće Dior sa svjetski poznatom kolegicom Bellom Hadid, a zapazio ju je i časopis Vogue, koji je pisao o njoj.

Robert Gašpert 

'Do svoje petnaeste godine nisam ni pomislila da bi manekenstvo moglo biti nešto čime bih se mogla baviti u budućnosti, sve dok me moja agentica Anna Gojanović nije zaustavila u Areni i upoznala me s tim svijetom koji me odmah zaintrigirao', otkrila je ranije Ariana u intervjuu za Story.hr.

Robert Gašpert 

Uz Arianu, Renata i Saša zajedno imaju i sina Frana, čije je rođenje popraćeno u prvom broju Storyja u travnju 2002. godine.