Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OD BEBE DO MATURANTA Saša Kopljar danas je ponosan otac 19-godišnjaka

Ne mogu vjerovati da je proletjelo već 19 godina...

 Izvor: Story arhiva

U prvom broju Storyja u travnju 2002. objavljena je i priča o rođenju malenog Frana, sina televizijskog novinara i voditelja Saše Kopljara i njegove supruge Renate.

 Izvor: Story arhiva

- Kako ne, sjećam se kad su nas, među ostalim, fotografirali i vaši kolege. Sigurno imam i tu fotografiju i članak negdje u našoj arhivi. Ne mogu vjerovati da je proletjelo već 19 godina... A naš je Fran danas maturant Gornjogradske gimnazije - osvrnuo se omiljeni voditelj Informativnog programa Nove TV na našu reportažu o jednom od najvažnijih događaja u njegovoj obitelji.

Fran se rodio 11. travnja, a na dan izlaska uzbuđeni i presretni otac došao je u zagrebačku bolnicu Sv. Duh po suprugu i sinčića. Uplakani dječak tatu je dočekao u plavoj nosiljci i odijelcu, a i mama Renata plijenila je svojim svježim izdanjem, no najuzbuđeniji bio je djed Šime koji je kamerom pažljivo bilježio izlazak unuka iz rodilišta.

- Premda se rodio dan ranije od predviđenog termina, i Renata i Fran su dobro. Sam porođaj prošao je lakše nego što smo očekivali - otkrio je tada Saša za Story, dodavši da nije bio na porođaju.
Braci se veselila i sestrica Ariana, a Renata Kopljar tada nam je rekla: “Puno smo s njom razgovarali. No još je mala i čini se da je bratov dolazak pomalo plaši pa pokazuje znakove ljubomore. Rekli su mi da je ostala plačući kod kuće jer ipak shvaća da se nešto događa.”

Magazin

Royals