Jelena Miholjević 9 godina mlađeg muža upoznala je kad se najmanje nadala: 'Mnogi su negativno komentirali da imam sina'

Glumica je od 2006. godine u braku s kazališnim redateljem Darijem Harjačekom s kojim ima kćer Adu, a on je prihvatio i njezina sina Bartola, kojeg ima iz prošle veze.

Pixsell/ Sanjin Strukic

Nagrađivana hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica Jelena Miholjević slavi 55. rođendan.

Iza nje su brojne upečatljive uloge, a trenutno je gledamo u seriji Nove TV 'U dobru i zlu' kao domaćicu obitelji Srića Sanju Šimat.

Kao glumačko dijete Lele Margitić i Borisa Miholjevića, ljubav prema kazalištu dijeli i sa suprugom, devet godina mlađim kazališnim redateljem Darijem Harjačekom.

Par se vjenčao 1. srpnja 2006. godine u Marči na livadi uz jezero, jelene i vatru te su jedan od najskladnijih i najdugovječnijih domaćih parova.

'Kad se sjetim da sam govorila da ne želim preveliku pompu, nego da sve bude jednostavno, bez torti, pozivnica, bez posebnog prstenja...., a na kraju mi je Dario kupio dijamantni prsten! No bilo je i ljepše nego što sam i mogla zamisliti', prisjetila se Jelena njihova vjenčanja jednom prilikom za Story.

S Darijem je u ožujku 2010. godine dobila kćer Adu, koju je glumica rodila s 40 godina. Jelena iz veze s redateljem Hrvojem Hribarom ima i 24-godišnjeg sina Bartola, koji unatoč povremenim glumačkim izletima ipak nije nastavio majčinim i očevim stopama, nego je upisao studij politologije.

Robert Gašpert 

Jelenu i supruga nemamo često priliku vidjeti u javnosti, no ona je svojevremeno za Story pričala o njihovom braku.

'Za mene je brak nešto prekrasno. Ne mogu reći da osjećam išta drugo osim ljubavi koja samo raste. U svojim sam dvadesetima prolazila kroz neke teške trenutke i ovo mi je baš lijepo, spokojno razdoblje', ispričala je Jelena koja je supruga upoznala kada je to najmanje očekivala.

'Mislila sam da nikada neću naći osobu s kojom bi sa zadovoljstvom provodila dane, ni da ću ikada biti tako dugo zaljubljena i sretna. Govorila sam samoj sebi: imam dijete, drage prijatelje i svoj posao i to je to. No kad sam se najmanje nadala upoznala sam Darija. Bilo je to toliko snažno, intenzivno i bez ikakvih prepreka.Mnogi su negativno komentirali da imam sina te da je između Darija i mene velika razlika u godinama, no u ljubavi je sve individualno. Ljudi se rastaju zbog problema, treće osobe ili, pak, zato što se prestaju voljeti, a ne zbog razlike u godinama. Uostalom, Darijo je najzreliji muškarac kojeg sam upoznala, što je pokazao u odnosu s mojim sinom. Postupno se borio za njegovu naklonost, bio je veoma pažljiv, trudio se i danas imaju jako lijep odnos. Cijenim što ga nije razmazio i podilazio mu tako da je on zapravo jedini kojeg uvijek posluša', ispričala je stalna članica zagrebačkog kazališta Gavella.

Pixsell/ Davorin Visnjic 

Supružnici zajedno i rade te uspješno ruše predrasude o parovima koji rade zajedno.

'Sa suprugom mi je općenito divno u životu, pa tako i kada radimo zajedno. Dario je jako pažljiv, ali i najstroži prema meni jer zna da mu moram oprostiti sve što mu zamjerim', kazala je Jelena.