Nives Celzijus se pohvalila svojim zgodnim i vrijednim sinom: Rijetko ga pokazuje, a isti je otac

S bivšim mužem Dinom Drpićem ima sina Leonea i kćer Taishu.

Instagram

Nives Celzijus na društvenim mrežama svakodnevno dijeli detalje iz privatnog života i kada su u pitanju njezine osobne fotografije, nema problema pokazati se u bilo kakvom izdanju.

No, kada je riječ o njezinoj djeci, stvari su sasvim drugačije i Nives ih uglavnom drži podalje od očiju javnosti. Sada je, pak, napravila iznimku i u pričama na Instagramu se pohvalila svojim vrijednim i zgodnim sinom Leoneom.

'Mamita bubana. Leoček preuzeo ulogu masterchefa', napisala je Nives uz snimku na kojoj njezin sin kuha za štednjakom.

Leone je 1. prosinca prošle godine proslavio 18. rođendan, a Nives mu ga je čestitala uz hrpu obiteljskih fotografija na kojima se može vidjeti koliko mladić sliči na svojeg oca, bivšeg nogometaša Dina Drpića.

Instagram 

Nives i Dino upoznali su se 2004. preko zajedničkih prijatelja, a ljubav je brzo planula. Zaručili su se nakon samo četiri mjeseca veze i dva mjeseca zajedničkog života. Već su se iduće godine vjenčali u Las Vegasu, a Nives je u to vrijeme bila trudna s njihovim sinom. Tri godine kasnije dobili su i kćer Taishu.

Razveli su se 2014. godine i nisu htjeli otkrivati razlog, no Nives je godinama kasnije u jednom intervjuu komentirala da su bolje funkcionirali kao par prije nego li su se vjenčali. Nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

Story arhiva 

'Ljudi mi uvijek kažu - blago tebi, u prenesenom značenju, lako tebi. Da, bogatstvo je imati takav odnos, ali to nije faktor sreće. To je bespoštedno ulaganje energije, vremena, živaca i mnogo, mnogo žrtvovanja. S obje strane. Ali uvijek je jedna strana pokretač', opisala je Nives svoj odnos s bivšim mužem prošle godine za Story, a tada je istaknula i da ne misli kako bi njih dvoje opet mogli biti par.

'Ali i dalje je najvažnija muška figura u mom životu. Otac moje djece i prijatelj', zaključila je Nives.