Brat Kate Middleton otkrio u kakvom je zaista stanju njegova sestra: Njegov odgovor iznenadio je sve

Princeza od Walesa borila se s rakom otpočetka godine te je odlazila na preventivnu kemoterapiju.

- / Polaris / Profimedia

James Middleton otkrio je nove informacije o princezi od Walesa. Naime, rekao je da je njegova sestra Kate dobro i na putu oporavka.

'Ona je u redu. Nije na meni da govorim u njeno ime o oporavku, ali znam da dobiva pravu podršku i da je stavljen sav fokus na ono što joj je u ovom periodu potrebno. Potrebno je vrijeme da sve dođe na svoje', rekao je James za NBC.

NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Princeza od Walesa borila se s rakom otpočetka godine te je odlazila na preventivnu kemoterapiju. U javnosti se službeno pojavila dva puta, a tada su mnogi komentirali da je vidno mršavija. Nedavno je objavila kako je konačno završila s kemoterapijom.

'Posljednjih devet mjeseci bilo je nevjerojatno teško za nas kao obitelj. Iako sam završila s kemoterapijom, moj put do izlječenja i potpunog oporavka je dug i moram nastaviti iz dana u dan. Međutim, veselim se povratku na posao i obavljanju nekoliko javnih angažmana u nadolazećim mjesecima', istaknula je Kate.

DANNY LAWSON / PA IMAGES / PROFIMEDIA 

Podsjetimo, Kate i William do nedavno su uživali u ljetnom odmoru. Par je boravio u Balmoralu na godišnjem odmoru s ostatkom obitelji te su uživali u posljednjim zajedničkim trenucima prije nego što su se njihova djeca vratila u školu.