Ovo je atraktivna partnerica Luke Rajića Juniora: Kći je poznate Hrvatice, zna se u kakvom je odnosu s Lukinom majkom

U nastavku otkrivamo tko je partnerica Luke Rajića Juniora.

Josip Regovic/PIXSELL

Sin nekadašnjeg vlasnika Dukata Luke Rajića i njegove bivše supruge Borne Kotromanić, Luka Rajić Junior, ovih je dana u fokusu javnosti nakon što se saznalo da je kupio vilu na zagrebačkom Medveščaku površine od oko 400 m2, koja se prodavala za 999 tisuća eura.

google maps 

Bogati nasljednik lani je dobio sina kojeg je nazvao Luka. Tako isto ime i prezime sad dijele on, njegov otac i sin.

Tko je partnerica Luke Rajića Juniora?

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, partnerica Luke Rajića Juniora je atraktivna fitness trenerica Daria, starija kći poznate fitness trenerice Suzane Štimac, koja na Instagramu ima oko 25.000 pratitelja.

Robert Gašpert 

'Moje ime je Daria, imam 20 godina i studentica sam kineziologije i poslovne ekonomije. Uz faks radim u Boutique fitness factoryju s mamom Suzanom koja je i velikim dijelom zaslužna za sve što jesam i što ću tek postati. Ne volim planove, trudim se svaki dan maksimalno iskoristiti, ne odgađati ništa i živjeti u trenutku. Trenutno su mi prioritet obrazovanje i posao jer smatram da su ovo godine kada trebam izgraditi svoj put, ali u isto vrijeme želim uživati u tom procesu i u mladosti/ludosti', istaknula je Daria prije dvije godine za Story.

Robert Gašpert 

A čini se kako je Daria u dobrim odnosima s Lukinom majkom Bornom. Naime, Borna je krajem prošle godine proslavila 53. rođendan i tad je na Instagramu objavila snimku na kojoj joj osoblje hotela tortu dovozi na kolicima s dvije velike prskalice i pjenušcem.

'Kad sam vidjela što su mi snahe napisale na torti', stavila je u opis objave, a na torti je pisalo: 'Jednu godinu starija, mudrija i zgodnija nego ikad'.

Također, kad je Luka Rajić Junior krstio sina, Borna je objavila fotografiju na kojoj pozira s Darijinom majkom Suzanom Štimac.