Borna Kotromanić često na društvenim mrežama dijeli svoja razmišljanja i stavove, a povremeno voli podijeliti i poneki detalj iz svog privatnog života.

Ovaj put objavila je niz fotografija s proslave svog rođendana koji je proslavila u jednom od najluksuznijih zagrebačkih hotela.

‘Godinu dana starija, mudrija, zgodnija nego ikad. To je ono što piše na torti', napisala je Borna uz niz fotografija na kojima pozira s rođendanskom tortom u obliku srca ispred raskošno ukrašenog božićnog drvca.

Objavila je i snimku na kojoj joj osoblje hotela tortu dovozi na kolicima s dvije velike prskalice i pjenušcem, a zabilježila je i svoju reakciju kad je vidjela tortu.

‘Kad sam vidjela što su mi snahe napisale na torti’, dodala je u opis snimke na kojoj se vidi da ju je poruka zaista razveselila i nasmijala.

Podsjećamo, mladolika Borna je nedavno postala baka, a kad smo je susreli na reviji modnog brenda Boudoir u suradnji s magazinom Story progovorila je o unučiću, sinu svog sina Luke, a tom nam je priliku pohvalila i njegovu majku.

'Unučić ima turbo mamu i zbilja me oduševljava koliko je kompetentna i predana, tako da se ja podružim s unučićem recimo dva puta tjedno. Obožavam ga, predivan je i uživam s njime. Nije još uvijek toliko došla do izražaja moja uloga bake jer je premali, to ćemo tek vidjeti. No onaj tko je moj, ja ga sigurno obasipam ljubavlju i pažnjom, to je sigurno jedna osnovna crta mene, ali znam ja njih dovesti i u red kad treba', rekla je Borna za Story.hr.

Borna Kotromanić u Emilio Pucci čizmama na reviji Boudoir
Robert Gašpert 

'Nije mi čak čudno biti baka, to je relativan pojam. Kad se prevede značenje s engleskog jezika, baka ispada 'velika majka' i to mi je super. A kod Slavena je to kao 'baba - praktički stara žena', u tom kontekstu se ne identificiram s tom riječju. Ja za sve imam svoju interpretaciju. Primjerice, moj otac je u 72. godini postao otac nakon što je četiri puta bio djeda; to ide u prilog činjenici da je u mojoj obitelji sve relativno', zaključila je Borna.