Borna Kotromanićobjavila je video na kojem pozira u minijaturnom bikiniju i svojim pratiteljima pokazala koliko fantastično izgleda i u šestom desetljeću.

'BAKA ZNA kako brinuti o svome zdravlju; fizičkom, mentalnom i duhovnom, i to je najveće blago koje ću prenijeti svojim potomcima. Grandmother, engleska riječ za baku znači: velika moćna majka, ne zaboravite', napisala je Borna.

Inače, Bornu smo nedavno pitali kako izgleda jedan njezin dan kad su u pitanju obroci i unos hrane u organizam. Otkrila nam je tajnu zbog koje toliko dobro izgleda.

Borna Kotromanić.jpg
Robert Gašpert 

'Svako jutro i večer pijem limunov sok bez vode i šećera, a popijem ga i prije i poslije obilnijeg obroka. Obično doručkujem voće. Ne jedem kruh, ali pojedem ponekad palačinke, desert, pastu i pizzu. Veliki čimbenik je i to što ne pijem alkohol, uglavnom pijem samo vodu i limunadu. Ono što je još jako bitno je i redovit san, meditacija, molitva i dodaci prehrani koji utječu na naš metabolizam, tako da nije samo važno što unosimo u organizam već nadasve kako to što unesemo organizam preradi', kazala nam je Borna.

Podsjetimo, Borna je nedavno postala baka. Naime, njen sin Luka Rajić kojeg je dobila u braku s poduzetnikom Lukom Rajićem, dobio je sina, a i on se zove- Luka Rajić. Više Borninih fotografija pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Borna Kotromanić u časopisu Story