Najbolja hrvatska tenisačica Iva Majoli proslavila je 46. rođendan u društvu supruga, talijanskog biznismena Roberta Calegarija. Okupila je bliske prijatelje u jednom restoranu, a fotografijom veselog društva pohvalila se na društvenim mrežama. 

Na zabavu je zvala i Bornu Kotromanić, koja je ovih dana obavještavala pratitelje što sve rade. Iako su u zrelijim godinama, izgledaju fantastično, a to mogu zahvaliti pravilnoj prehrani i redovitim treninzima. 

Iva je pozirala u suprugovu zagrljaju, a s lica nije skidala široki osmijeh. Nosila je dugu haljinu, a Robert je odabrao košulju i duge hlače. 

Iva Majoli sa suprugom Robertom posjetila Dubrovnik
Instagram 

Za vezu Ive i Roberta doznalo se prošle godine, kada je ekskluzivno za Story ispričala o novom dečku, a u Talijana se zaljubila krajem 2021. godine.

'Drži me kao kap vode na dlanu', rekla je tada za svog supruga o kojem ne voli govoriti jer nastoje zadržati intimu samo za sebe, no sreća se itekako vidi na njoj.

Iva Majoli se udala za Roberta Calegarija
Instagram 

Vjenčali su se u listopadu 2022. u Milanu, a žive na dvije adrese; u Milanu i u Zagrebu, u kojem njezina kći Mia ide u srednju školu. Ivi je ovo drugi brak. Za Stipu Marića udala se 2006., brak je trajao šest godina i dobili su kćer.

Prvo vjenčanje Ive Majoli
Petar Glebov/PIXSELL 

Majoli je trenutačno izbornica ženske teniske reprezentacije i direktorica Hopman Cupa. S novim suprugom često dolazi u Hrvatsku, a Dubrovnik im je očito posebno drag jer su ga posjetili i krajem svibnja, kada su na popili kavu na Stradunu s prijateljima.

Udala se Iva Majoli
Instagram 

Više o ljubavi Ive i Roberta pogledajte u galeriji: 

Instagram Iva Majoli