16 godina od ubojstva Ivane Hodak: Bila je trudna u trenutku smrti, a poznatog biznismena ostavila je zbog odvjetnika

Ivana Hodak ubijena je 6. listopada 2008. godine.

STR-3158/PIXSELL

Prije točno 16 godina u Zagrebu je brutalno ubijena Ivana Hodak, kći jedinica bivše ministrice Ljerke Mintas Hodak i odvjetnika Zvonimira Hodaka. Za njezino ubojstvo na 30 godina osuđen je Mladen Šlogar koji je 26-godišnju Ivanu, mladu odvjetničku vježbenicu, ubio 6. listopada 2008. u haustoru u Hatzovoj ulici u Zagrebu.

STR-3158/PIXSELL 

Ljubavni život Ivane Hodak

Mnogi ne znaju da je Ivana bila u vezi s poznatim hrvatskim biznismenom Ivorom Vucelićem.

Jurica Galoic/PIXSELL 

Njihova romansa trajala je nekoliko godina, a Ivana je navodno ostavila Ivora zbog odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića.

Robert Gašpert 

Od činjenice da hoda s Viskovićem, njezine roditelje tada je više šokiralo to što im je kći posve neočekivano prekinula gotovo trogodišnju vezu s Vucelićem, pisao je Nacional.

STR-3158/PIXSELL 

Ivana je u vrijeme ubojstva bila u vezi s Pavasovićem Viskovićem.

'Sjećam se trenutka kad me nazvala da se zaljubila, to je bilo na Bolu. I znam da je bilo užasno važno kad ću ja doći u Zagreb iz Dubrovnika jer sam morala odmah ići na upoznavanje Ljube. To je bilo užasno važno i jako je imala potrebu to podijeliti. Ljubav Ivane i Ljube Pavasovića Viskovića je stvarno bila velika i prava ljubav. I žao mi je što je kratko trajala', ispričala je njezina najbolja prijateljica Jelena Perčin u trećoj epizodi dokumentarnog serijala 'Dosje Jarak', koja je emitirana na RTL-u.

RTL Press 

U trenutku smrti Hodak je bila trudna.

'Jeste li vi znali da je Ivana trudna?', upitao je Andrija Jarak Jelenu Perčin.

'Jesam, bile smo zajedno trudne, to je još nekako dodatna težina cijele te tragedije koja se dogodila', odgovorila je glumica.