Srušilo se sve što je godinama gradila: Jennifer Lopez dotaknula dno karijere, povukla najteže poteze

Najgora godina za pjevačicu.

BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada je sat otkucavao ponoć prvog dana 2024., Jennifer Lopez (55) vjerojatno je razmišljala kako će joj ova godina biti vrhunac karijere. A postala je upravo suprotno. Više od 20 milijuna dolara koliko je uložila u projekt 'This is me now' kao da je bacila u vjetar, jer je album doživio neuspjeh, baš kao i film koji je govorio o ljubavi s Benom Affleckom. A onda je najavila koncertnu turneju koja je skroz podbacila.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na nastupima je trebala pjevati pjesme s novog albuma, ali s obzirom na to da su se karte loše prodavale, promijenila je koncept turneje i rekla kako će pjevati stare hitove. Početkom lipnja naprasno je otkazala turneju

'U potpunosti sam shrvana i tužna što sam vas razočarala. Molim vas, znajte da ovo ne bih učinila da ne osjećam da mi je to apsolutno potrebno. Obećavam vam da ću vam se iskupiti i da ćemo opet svi biti zajedno. Volim vas sve jako. Do sljedećeg puta', napisala je. Organizatori su rekli kako pjevačica uzima slobodno vrijeme kako bi bila sa svojom djecom, obitelji i bliskim prijateljima.

Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'Sve što je gradila se ruši', pisali su dežurni kritičari na društvenim mrežama.

Tada se još nagađalo zašto je otkazala turneju i je li razlog taj što želi raditi na spašavanju braka, ali čini se da je upravo suprotno - pucanje braka je dovelo do otkazivanja turneje. Krajem kolovoza Jennifer i Ben predali su papire za razvod i tako okončali ljubavnu priču zbog koje su svi ponovno povjerovali u ljubav jer su se prisjetili trenutaka prije 20 godina kada su bili zaručeni i ludo zaljubljeni. 

J. Lo je ovih dana imala prvi javni nastup nakon razvoda. Povod je bila 50. obljetnica Američke glazbene nagrade, na kojoj je održala govor. Blistala je u ružičastoj košulji i nije se prestala smijati. Rekla je kako je ta nagrada utkana u njezine uspomene iz djetinjstva. 

Instagram 

'Ovo je poprilično nevjerojatno, zar ne? 50 godina Američke glazbene nagrade. Sjećam se kad sam ih gledala kući kad sam bila mala djevojčica', ispričala je pjevačica koja nije dopustila da je još jedan ljubavni brodolom uništi.