Više nema maternicu, jajnike ni grudi: Slavna glumica slučajno saznala da ima rak, a onda dobila još jednu dijagnozu

Prošla je pakao i boji se prerane smrti.

Instagram

Holivudska glumica Olivia Munn (44) bori se već neko vrijeme s rakom. Prošle godine je doznala tešku dijagnozu, da ima rak dojke, a onda se podvrgnula dvostrukoj mastektomiji (uklanjanje obje dojke). Kao da to nije bilo dovoljno, morala je i kirurški odstraniti maternicu. 

'Imala sam potpunu histerektomiju. Izvadili su mi maternicu, jajovod i jajnike. Potpuna histerektomija bila je velika odluka, ali za mene je bila najbolja jer moram biti uz svoju obitelj', rekla je Olivia, koja je u ožujku ove godine priznala da ima rak. Imala je četiri operacije u 10 mjeseci, a suočiti se s tako velikim zdravstvenim problemom nije bilo nimalo lako. Imala je napadaje panike, a onda se i potpuno slomila. 

Profimedia 

'Tako je čudno kada si s ovim tijelom cijeli život, imaš mjesečnice toliko dugo, osjećaš kad ovuliraš, a onda odjednom nestane', priznala je. Olivia je u studenom 2021. postala majka dječaka kojem su ona i suprug John Mulaney dali ime Malcolm. 

'Prijatelji su me pokušavali oraspoložiti govoreći mi da se Malcolm ovoga neće sjećati. To je njegovo djetinjstvo, ali i moje majčinstvo i ne želim propustiti niti jedan dio ako baš ne moram', rekla je. Iako više ne može biti trudna, Olivia je prije kemoterapija zamrznula svoje jajne stanice. Prije manje od mjesec dana dobili su novog člana obitelji - djevojčicu Mei June, koja je došla na svijet putem surogat majke. 

'Imala sam snažne emocije zbog toga što nisam mogla sama roditi svoju kćer', priznala je Olivia. Inače, tešku dijagnozu otkrila je tijekom rutinskog pregleda jer je htjela doznati kakva je budućnost čeka. Olivia i John vjenčali su se ovog ljeta u tajnosti, a ceremonija je navodno bila u kući njihova prijatelja. Osim mladenaca, vjenčanju je prisustvovao njihov sin i još jedan svjedok.