'Je li on smršavio?': Tomislav Špiček iznenadio promjenom, otkrio je kako je izgubio više od 10 kilograma

Nakon što je pretrpio infarkt, uveo je značajne promjene u prehrani, a rezultati su vidljivi.

RTL

Tomislav Špiček jedan je od najpopularnijih domaćih profesionalnih kuhara, a proslavio se u kulinarskim showovima kao što su 'Kruške i jabuke' i 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', koji su mu donijeli i brojne obožavatelje.

Sada se vratio na male ekrane u novom RTL-ovom kulinarskom specijalu koji će se emitirati nedjeljom navečer. Nakon prve epizode, u kojoj je ugostio glumca Đorđa Kukuljicu, gledatelji su primijetili jednu promjenu na Špičeku.

RTL 

'Je li on smršavio?' jedan je od komentara s društvenih mreža na račun Špičekova izgleda, koji se drastično promijenio zadnjih godina.

Nakon što je 2019. godinu dočekao u bolnici, jer je pretrpio infarkt, uveo je značajne promjene u prehrani koje su rezultirale gubitkom preko 10 kilograma.

'Dobio sam preporuke da moram pod hitno smršavjeti. Zapravo jedem sve, a kile, fala Bogu, sad padaju same. Deset kilograma sam već lakši. Obično sam prije infarkta znao, nakon 12-satne smjene, doći kući i isprazniti frižider', ispričao je nakon izlaska iz bolnice za 24 sata.

'Sad je drukčije. Dođem doma, otuširam se i pojedem jabuku ili popijem vode te idem spavati. Ne večeram više, odnosno ne jedem poslije šest', dodao je te je istaknuo i da je iz prehrane izbacio sve ugljikohidrate, poput tjestenine, riže, kruha, mlinaca...

Story 

Velik utjecaj na njega imala je kći Paula, koja je u godinu dana uspjela smršavjeti 20-ak kilograma, nakon čega se posvetila pomaganju drugima sa sličnim problemima.

'Životna želja mi je pomoći pretilim osobama. To je sve veći problem na svijetu, a tako i u našoj obitelji', ispričala je Špičekova kći prilikom gostovanja u emisiji 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' 2020. godine.

RTL Press 

Osim kćeri Paule, Špiček sa suprugom Višnjom, koja je također profesionalna kuharica, ima i sina Ivana. Tomislav često ističe kako i njegova djeca dobro kuhaju. Obitelj Špiček živi u Jablanovcu, pored Zaprešića.