Sve je spremno za dolazak prinove omiljenog domaćeg para: Njezinu trudnoću su skrivali punih 8 mjeseci

Prije nekoliko dana su otkrili da čekaju dijete.

Robert Gašpert

Glumac Dušan Bućan i njegova supruga, bivša manekenka Sara Hdagha, prije nekoliko dana su otkrili da čekaju dijete.

'Bit će curica i zvat će se Zoa. Tako nam se zove i kobila, ali nije dobila ime po njoj, bez brige. Lijepo nam je to, označava život i oko njega smo se složili odmah. Svi imamo svakakve želje, za početak sad imamo samo da bude zdrava, a ona nek' svoje želje sama ostvaruje', rekao je za 24sata.

Igor Soban/PIXSELL 

'Sredinom studenoga je termin. Mislimo da smo spremni, ali čini mi se da će to biti kao i kad nešto radiš s državom, vjeruješ kako imaš sve, ali uvijek ti fali jedan papir', dodao je.

Lijepi par je sada otkrio više detalja vezano uz Sarinu trudnoću. Ispričali su kako im je pošlo za rukom sakiriti veliku vijest od medija.

Robert Gašpert 

'Da, da, uspjeli smo sakriti i od vas punih osam mjeseci. Super, super, meni je stvarno trudnoća prošla jako glatko, nisam imala nikakve komplikacije, mučnine, želje, prohtjeve. Sad mi već je malo teže, malo se vučem kao bova, ali još malo i onda je to sve iza mene', rekla je Sara za IN Magazin, a Dušan se nadovezao:

'Sara je, na primjer, ovo ljeto, bila je u nekom sedmom mjesecu trudnoće, ono ulazi lagano u osmi, nas dvoje smo zajedno ronili, hvatali ribe, ona je bila kao bova koja me prati s mrežicom', ispričao je Dušan.