Ubijena srpska pjevačica prije smrti je odbila Diddyja: Osvanula je snimka zbog koje se svi sad pitaju što je tada znala

Ksenija Pajčin je u jednom intervjuu ispričala svoje iskustvo s P Diddyjem.

YouTube screenshot

Reper i producent Sean Combs, poznatiji kao P Diddy, uhićen je prošlog mjeseca u New Yorku zbog optužbi za reketarenje, trgovinu ljudima i prostituciju.

Dva puta je tražio da se brani sa slobode i nudio jamčevinu od 50 milijuna dolara, i oba puta je odbijen, a za to vrijeme tužbe protiv njega samo pristižu.

Profimedia 

Diddyjev slučaj izazvao je veliki interes javnosti i budno se prati diljem svijeta, a zbog toga je sada na društvenim mrežama isplivala i jedna zaboravljena snimka iz susjedne Srbije.

Naime, pokojna srpska pjevačica Ksenija Pajčin svojevremeno je u jednom televizijskom intervjuu otkrila da poznaje kontroverznog repera, koji ju je pozvao i na jednu od svojih ozloglašenih zabava, na koju ona nije otišla.

'Nisam otišla ni na P Diddyjev party, ja to uopće ne volim. Stresira me, i kad ne osjetim da mi netko prija, pa makar to bio i on, ja onda to i ne radim. Nekada će se to ispričati, ali moj prijatelj me tada pozvao na zabavu s Majom Latinović, koja je sada milijunašica, i umro je od smijeha kad sam mu rekla da šijem nadogradnju plesačicama i da ne mogu jer sam umorna', ispričala je Ksenija u snimci koja je sada postala viralna.

'Bože koliko života je živjela Ksenija Pajčin', komentar je uz snimku.

Opširnije detalje vezane uz slavnog repera i producenta, koji je u kratkom roku postao najomraženija osoba na javnoj sceni, tada nije otkrila, a ako je i znala nekakvu tajno o njemu, Ksenija ju je odnijela sa sobom u grob, piše Kurir.

Podsjetimo, Ksenija Pajčin je 16. ožujka 2010. godine pronađena mrtva u svojem stanu u Beogradu. Imala je samo 32 godina, a ubio ju je njezin tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je zatim i sebi oduzeo život. O turbulentnoj vezi popularne srpske pjevačice i crnogorskog manekena, koji je bio poznat i po sudjelovanju u 'Big Brotheru', često se pisalo, no nitko nije očekivao da će imati tragičan ishod, a o motivima ove velike tragedije i danas se samo špekulira.

Još fotografija Ksenije Pajčin pogledajte u galeriji: