Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KSENIJU PAJČIN JE UBIO DEČKO PRIJE 12 GODINA: Pričala je da ju nitko ne voli kao on, uz njenu smrt se vežu 2 prokletstva

Filip Kapisoda je upucao pjevačicu Kseniju Pajčin 16. ožujka 2010., a potom i sebe.

 Ksenija Pajčin je ubijena 16. ožujka 2010. godine Izvor: YouTube screenshot

Život Ksenije Pajčin okončao je 16. ožujka 2010. njezin bivši dečko Filip Kapisoda, a vijest o njezinom ubojstvu potresla je cijelu regiju.

O turbuletnoj vezi popularne srpske pjevačice i crnogorskog manekena, koji je bio poznat i po sudjelovanju u 'Big Brotheru', često se pisalo, no nitko nije očekivao da će imati tragičan ishod. Kako su pisali srpski mediji, tada 22-godišnji Filip je ubio 32-godišnju Kseniju nakon što mu je otkrila da je pobacila dijete u privatnoj klinici i rekla da želi prekinuti s njime.

 Kseniju Pajčin je ubio bivši dečko 16. ožujka 2010. Izvor: Screenshot YouTube

No te tvrdnje je ona sama opovrgnula prije svoje smrti. 'Nisam trudna. Hvala svima koji su se brinuli jesam li na vrijeme imala menstrualni ciklus, vjerujem da su imali najbolju namjeru, ali nije istina da ću dobiti bebu', istaknula je.

Kapisoda je upucao pjevačicu u njezinu stanu u beogradskom naselju Voždovac, a potom i sebe. Njihova tijela je pronašla njena majka Ljubica i svjedoci su rekli da je izbezumljena izašla van i zapomagala: 'Zašto se ovo meni dogodilo? Zašto mome djetetu?'.

Par je često prekidao i mirio se, a razlog je navodno bila njegova ljubomora i grozni ispadi. Živjeli su skupa i planirali se i vjenčati, no Ksenija nije više mogla podnositi njegovo maltretiranje. Kada ga je ostavila, on je vjerovao da će se opet pomiriti.

Ksenija Pajčin otkrila je kakva je u vezi
Izvor: YouTube

'Povjerila mi se kako želi ostaviti Filipa, ali se bojala što bi joj mogao učiniti. Rekla mi je da trpi psihičku torturu i da ju je strah ne samo za sebe nego i za bebu. Slutila je da je trudna, ali mu to nije smjela reći', rekao je izvor blizak pjevačici za Alo.

Njeni susjedi su zvali policiju kada je Pajčin skupila hrabrosti i prekinula s Kapisodom, a on je iselio iz njena stana uvjeren da će mu dati novu šansu. No kada se to nije dogodilo, vratio se i ona ga nije htjela pustiti u svoj dom i zaključala je vrata.

'Lud je, ali ga volim', navodno je Ksenija rekla prijateljici Indiri Radić malo prije svoje smrti. O njihovoj ljubavi je pričala i javno.

'Nikada me nitko nije volio ovako kao Filip. Ne moramo ni pričati, dovoljno je da se samo pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam', istaknula je jednom prilikom za Informer.

Posljednja zajednička snimka Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode
Izvor: YouTube

Kako su tvrdile osobe bliske paru, Kapisoda je govorio da će se ubiti ako ga Ksenija ostavi. Neki brane i manekena tvrdeći da mu je pjevačica zabranila kontakte s prijateljima i obitelji što ga je dovelo do ruba.

'Ksenija mu je branila druženja s prijateljima. Na jednom tulumu sam ga pozdravila, a Ksenija ga je potom udarila. Zamislite koliko ga je netko morao izbaciti iz takta da bi došlo do ovakve tragedije. Veza im je bila bolesna', rekla je Filipova prijateljica Goga Sekulić za srpske medije.

Navodno je on jednom prilikom izgubio kontrolu nad autom u vožnji jer ga je Ksenija udarala, ali Kapisoda je šutio o njihovoj vezi i problemima. Koliko god se par volio, bili su i toksični jedni za druge, kako su istaknuli njihovi bližnji.

 Filip Kapisoda prijetio je da će se ubiti ako Ksenija Pajčin prekine s njim Izvor: YouTube screenshot

Mnogi misle da je za kobnu smrt pjevačice i njezinog dečka krivo prokletstvo koje se veže za mjesto gdje su stanovali. Naime, kako i susjedi tvrde, mjesto je ukleto, a zbog toga se iz zgrade u beogradskoj Nikšićkoj ulici iselila i 57-godišnja srpska pjevačica Saška Karan.

'Saška je sa suprugom Aleksandrom i kćeri Miljom svakodnevno doživljavala pakao. Iznajmljivali su stan baš u zgradi u kojoj je živjela Ksenija Pajčin. S njom se nisu družili, ali redovno su razgovarali kada bi se sreli. Kada je djevojka ubijena, moja kći je teško to podnijela. Čak joj nije otišla na sprovod jer je bila potresena. Od te večeri, počele su se događati još čudnije stvari', ispričala je jednom Saškina majka.

'Šaška je imala probleme s kćeri koja je noćima plakala zbog noćnih mora, svađala se sa suprugom i malo je nedostajalo da se razvedu jer su njemu pripisali aferu s radnicom, karijera joj je bila na samom dnu... Neprestano je čula čudne krikove, nalazila je kosti ispred vratiju, čak je malo nedostajalo da je siluju u zgradu... Susjedi su također prolazili kroz agoniju. Mnogi su počeli prodavati stanove i odlazili odatle. Također, govorilo se da je to mjesto ukleto jer je navodno na tom mjestu nekada bio logor u kojem su Nijemci ubijali Srbi. Više nisu mogli izdržati pa su se iselili dva mjeseca poslije Ksenijine smrti', dodala je.

 Uz ubojstvo Ksenije Pajčin se vežu dvije priče o prokletstvu Izvor: YouTube screenshot

Postoje i teorije o prokletstvu koje se veže uz beogradsko naselje Košutnjak u kojem se nalazila kuća srpskog 'Big Brothera' u kojem je sudjelovao Kapisoda, a tamo se snimala i 'Operacija trijumf'.

Neki su tvrdili da se izaziva sudbina gradnjom na tom mjestu jer su ondje u blizini park-šume urotnici 29. svibnja 1868. godine ubili kneza Mihaila Obrenovića i njegovu rođakinju Anku Konstantinović.

Natjecatelji 'Big Brothera' i 'Operacije trijumf' su doživjeli razne tragedije što je nekima bila potvrda priče o prokletstvu.

U studenom 2007. je Antal Skendžić, 20-godišnji sudionik prve sezone showa ubio svoju majku Rozaliju zarinuvši joj kuhinjski nož u srce. Dva mjeseca nakon toga je 'Big Brother' ukinut jer je četvero natjecatelja doživjelo strašnu prometnu nesreću dok su se vozili na zabavu.

 Ksenija Pajčin je imala turbulentnu vezu s Filipom Kapisodom koji ju je ubio Izvor: YouTube screenshot

Auto, u kojem su se nalazili, je neobjašnjivo pri brzini od 150 kilometra na sat promašio most, sletio s ceste i odletio u rijeku Vukodraž. Na mjestu su poginuli Elmir Kuduzović, Stevan Zečević Zeka i Zorica Lazić, a Vladimir Sarić preživio je zato što je ispao iz auta.

Sudionicima 'Operacije Trijumf' Danijelu Pavloviću i Džorđu Gogovu u studenom 2008. su preminuli djedovi dok je članici žirija, legendarnoj hitmejkerici Marini Tucaković je umro sin Miloš Radulović. Najtecatelji 'VIP Big Brother' pjevač Danijel Alibabić imao je zdravstvenih problema s jetrom, a voditelj Dragan Marinković Maca s gušteračom te je osuđen zbog seksualnog uznemiravanja.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image