'Bio je dijete, Diddy se nije mogao dogoditi u gorem trenutku': Bieberova žena objavom rasplamsala uznemirujuće glasine

Podijelila je Justinovu fotografiju iz koje su mnogi iščitali znakovitu poruku.

MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hailey Bieber podijelila je u Instagram storyju fotografiju svog supruga, pjevača Justina Biebera, iz koje se može naslutiti kako se par nosi sa sve većim špekulacijama o Justinovom odnosu s reperom Seanom Combsom, poznatijem kao P Diddy.

Na fotografiji koju je Hailey objavila, Justin pokazuje dva srednja prsta, a uz nju je samo napisala: 'Raspoloženje'.

Instagram screenshot 

Otkako su u javnost izašle strašne optužbe protiv Diddyja, koji je prije mejsec dana i uhićen u New Yorku, na društvenim mrežama su se pojavili stari snimci Justina i kontroverznog repera i producenta.

'Justin se osjeća kao da ne postoji nitko s kim bi mogao razgovarati, a tko ga razumije, da budem iskren, ni on sam čak ne razumije u potpunosti. Bio je dijete', rekao je za Daily Mail izvor. Istaknuo je i da je pjevač sada fokusiran na to da bude dobar otac, ali i da zbog svega ne može iskusiti potpunu radost.

'Diddy se nije mogao dogoditi u gorem trenutku, sada dok pokušava iskusiti radost očinstva, još se mora nositi sa svim ovim... Justin je trenutno pod stresom. Ima dječaka i pokušava biti dobar otac', dodao je izvor.

Oni bliski pjevaču također strahuju za njega. 'Svi se boje da će biti nevjerojatno teško za Justina ako će Hailey imati problema oko majčinstva, ipak joj je ovo prvo dijete', objasnio je izvor. Hailey i Justin su u kolovozu ove godine dobili sina Jacka Bluesa.

Podsjetimo, na društvenim mrežama kruže dvije snimke Biebera i Combsa koje su izazvale niz kritika i zabrinule javnost. Na jednoj snimci se vidi kako Combs stoji pored 15-godišnjeg Biebera i govori kako će zajedno provesti 48 sati. 'Sljedećih 48 sati on je sa mnom i mi ćemo potpuno poludjeti', rekao u jednom trenutku Combs dok se Bieber tijekom cijelog videa smješka i dodaje samo sitne komentare.

Na drugoj snimci Combs dovodi Biebera u neugodnu situaciju. 'Što ima, čovječe, jesi li dobro? Rasprodao arene i sve to? Počinješ se ponašati drugačije, ha? Više me ne zoveš i ne družiš se sa mnom kao što smo se družili', govori reper mladom pjevaču. Bieber je, kako su istaknuli obožavatelji, djelovao zabrinuto dok mu je odgovarao: 'Mislim, pokušavao si stupiti u kontakt sa mnom na razne načine... ali nikad nisi dobio moj broj. Reći ću ti svoj broj.'

Posljednja suradnja Combsa i Biebera bila je prije godinu dana, kada je pjevač gostovao na reperovom albumu 'The Love Album: Off the Grid' s pjesmom 'Moments'. Nedavno je izvor tvrdio da pjevač žali zbog suradnje s Combsom i da navodno to nikada ne bi napravio da je znao za optužbe koje su u međuvremenu izašle na vidjelo, piše Kurir.