'Tajming nije mogao biti bolji': Zvijezda emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' ima razloga za sreću, nižu se čestitke fanova

Ne može sakriti ponos i zadovoljstvo!

HRT

Ognjen Golubić slovi za jednog od najomiljenijih voditelja emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', a na društvenim mrežama ne skriva koliko uživa u fizičkoj aktivnosti. U posljednjih nekoliko dana ostvario je veliki uspjeh i završio Ironman utrku u Barceloni, jednu od najtežih utrka na svijetu.

'Ironman utrka u Španjolskoj. Calella, Barcelona. Prije više od godinu dana bila je ideja da to bude njegov prvi full. No za Vladu su neke više sile imale druge planove.  I baš zato, za našeg predobrog i uvijek nasmijanog – ovaj je bio za njega. I pratio me po putu, osjetio sam da dobacuje i da se smije na svakom kilometru. I baš zato bio je ovo jedan veliki gušt', objasnio je pa dodao:

'Još sve to poklopilo se da je utrka na rođendan mog tate, tajming nije mogao biti bolji. Pa dečki – ovaj je bio za vas. Hvala vam što ste me cijelim putem pratili.'

'Čestitam!', 'Sve ti nebo vrati...', 'Čestitam!', 'Još jednom svaka čast i od srca čestitam, a s ovom posvetom i objavom dokazao si koliko si 'velik'. Respekt totalni', neki su od komentara ispod objave.

Na službenoj Facebook stranici 'Dobro jutro, Hrvatska', kolege su čestitale Ognjenu na ostvarenom uspjehu, koji je preplivao je 3.8 km, vozio bicikl 180 km, i istrčao 42.2 km.

'Moramo pohvaliti neumorong željeznog kolegu Ogimana Ognjena Golubića koji je završio još jednu Ironman utrku - u Barceloni/Calelli preplivao je 3.8 km, vozio bicikl 180 km, i istrčao 42.2 km, i sve to u sjsjnom vremenu 12:41:28!',

Ognjen je utrku posvetio prerano preminulom prijatelju i pokojnom ocu Mili, koji je preminuo 2022. godine.

'Hvala ti tata na svemu: Na smijehu. Na podršci. Na razumijevanju. Na pomoći. Na lijepom životu. I znam da ćeš i dalje pobjeđivati… Gdje god da jesi. Jer drugačije nikada nisi znao! U našim srcima…. ZAUVIJEK', bio je dio njegove objave na društvenim mrežama.