'Ili su je uzeli da bi me ucjenjivali za novac ili...': Borna Kotromanić je izvan sebe, moli za pomoć

Nakon očajničkog apela na društvenim mrežama, nazvali smo Bornu kako bi nam ispričala što se dogodilo.

Marko Lukunic/PIXSELL

'Na tramvajskoj stanici u Draškovićevoj ispred dućana Bipa ostavila sam zavezanog svog francuskog buldoga Stelu, a kada sam izašla, više nije bila tamo. Molim za pomoć u pronalaženju Stelice', uputila je javni apel Borna Kotromanić putem svog Instagrama.

Nazvali smo Bornu kako bi nam podrobnije ispričala što se dogodilo. 

'Pas je bio sam možda nekih 20-ak minuta. Problem je u tome što ta Bipa, koja ne dozvoljava ulaz psima, nema nikakvo privezivanje za psa pa sam se bila primorana snalaziti. Točno ispred dućana stoji onaj stup na kojem piše 'stajalište tramvaja' pa sam je tu zavezala', započela je.

'Ne znam je li netko išao krasti psa ili pomoći mu, jer se zabrinuo pa ga je odveo u veterinarsku ambulantu misleći da je napušen ili nešto takvo. S druge strane, ona je čipirana i ima ogrlicu, tako da ne bi nitko trebao pomisliti da je napuštena. No tko zna što je tu bilo. Još jedna opcija je i da ga je netko ukrao ne bi li me ucjenjivao za novac, nadam se da nije to', ispričala nam je Borna i nastavila:

Instagram 

'Stela ima šest godina i stvarno je dobro odgojen pitomi kućni pas. Ne znam otkud krenuti sad. Zvala sam svog veterinara i rekla mi je da ako je netko dobornamjeran, da će ga sigurno dovesti u neku od postaja. Vraćala sam se pješke prema kući da vidim je li se sama vratila onamo, ali nažalost nije, barem ne još uvijek. No ja sam pozitivna oko toga, vjerujem da ću je pronaći. U svakom slučaju želim naglasiti da bi trgovine koje ne puštaju pse trebale imati propisno mjesto za iste, tako da vlasnik ne mora improvizirati', istaknula je Borna.

Ukoliko prepoznate psa, možete se javiti na sljedeći broj: 091 637 3101!