Gotovo je s agonijom: Borna Kotromanić pronašla je svoju voljenu, zahvalila svima na pomoći

Borna je rekla da su nadzorne kamere potvrdile da je riječ o krađi, te da se čak i vidi identitet osobe.

Robert Gašpert

'Na tramvajskoj stanici u Draškovićevoj ispred dućana Bipa ostavila sam zavezanog svog francuskog buldoga Stelu, a kada sam izašla, više nije bila tamo. Molim za pomoć u pronalaženju Stelice', uputila je jučer javni apel Borna Kotromanić putem svog Instagrama.

Sada je sve obavijestila da je pas pronađen. Naime, pronašla ga je jedna žena svezanog ispred jednog dućana u Novom Jelkovcu. Borna je rekla da su nadzorne kamere potvrdile da je riječ o krađi, te da se čak i vidi identitet osobe.

Prije nego što se 'podignula galama' oko nestanka Borninog psa, osoba je čak kratko stavila i Stelu na Njuškalo, a potom uklonila oglas kada je vidjela da su svi mediji prenijeli Borninu objavu.

Borna je zaključila da se osoba zbog svega navedenog najvjerojatnije uplašila te odlučila ostaviti psa ispred trgovine. Zahvalila je svima koji su joj pomogli s pronalaskom njezinog četveronožnog ljubimca.

Instagram 

'U svakom slučaju želim naglasiti da bi trgovine koje ne puštaju pse trebale imati propisno mjesto za iste, tako da vlasnik ne mora improvizirati', istaknula je Borna jučer u našem razgovoru.