Još se nije ni rodio, a ime se već zna? Petar Grašo odavno je izabrao kako će nazvati sina, Hana treba roditi svaki čas

Dječaku se veseli cijela obitelj.

Jadran Babić

Da u obitelj stiže prinova, glazbenik Petar Grašo (48) javnosti je otkrio ovog proljeća. Nakon što su u srpnju 2022. dobili djevojčicu, sada im stiže dječak. U lipnju je Hana Huljić Grašo (33) rekla kako se osjeća tijekom druge trudnoće. 

Jadran Babić 

'Sve je pod kontrolom, sve je u redu i svi smo sretni! Imamo ime, ali zadržat ćemo ga za sebe!', istaknula je za InMagazin. Prije nego što se rodila djevojčica, domaći mediji spominjali su kako bi Petar htio da kćeri daju ime Alba. Kada je Hana rodila, otkrili su da se curica zaista zove Alba.

HRT 

Iako ime za sina nisu htjeli podijeliti s javnosti, ranije se spominjali kako Grašo odavno zna kako će nazvati sina. Navodno bi ga nazvao Toni i to po pjevačevu pokojnom djedu. Osim toga, tim bi imenom 'počastio' i Haninog oca, Tončija Huljića. Hoće li se mališan uistinu tako zvati, uskoro ćemo doznati jer bi Hana trebala roditi vrlo brzo. 

I dok druge trudnice nastoje što više odmarati uoči porođaja, Hana radi punom parom. Ako je suditi prema njezinoj objavi na društvenim mrežama, zadnje dane uoči dolaska sinčića provodi u studiju. Sjedila je za klavirom, djelovala je potpuno opušteno i snimala nove pjesme. U prvom planu bio je poveći trudnički trbuh. 

Instagram 

Grašo je ispričao kako se osjeća Hana u ovoj trudnoći. 

'Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba biti, to je ok!', rekao je kroz smijeh. Hana je jednom prilikom ispričala kako kći Alba ne doživljava baš maminu trudnoću i činjenicu da joj stiže pojačanje u obitelj. 

'Pa nije još baš svjesna, ali uskoro...ne zna šta je čeka', kroz smijeh je dodala Hana. 'Vjenčanje godine', kako su domaći mediji prozvali svadbu Hane i Petra, bilo je u veljači 2022., a samo nekoliko mjeseci kasnije na svijet im je stigla kćer.