'Kad ga vidiš s djecom, poželiš ga za zeta': Trenera Edu hvale jer ovo ne dopušta maloljetnim kćerima

Edo se vodi izrekom da je imati dijete najveći životni projekt.

Instagram

Na malim ekranima gledamo ga već nekoliko godina dok u showu 'Život na vagi' pomaže kandidatima izgubiti višak kilograma, ali i ono još važnije, pomoći im da promijene način života i budu zdraviji. Trener Edin Mehmedović (43), kojeg svi zovu Edo, u više navrata je istaknuo da se iznenadi svaki put kad vidi koliko je pretilost zahvatila naše društvo. Dok snima emisiju, obitelj viđa samo vikendom i jako mu nedostaju. 

Instagram 

Sa suprugom Petrom, s kojom će ovih dana proslaviti 11. godišnjicu braka, ima tri kćeri - Lindu, Lorenu i Arianu. Priznaje kako zna biti poprilično izazovno pa mu žena zna reći kako u kući ima četvero djece. 

'Dosadno mi je kad se moramo držati reda, moram ih naučiti disciplini, a ni sam nisam discipliniran', kroz smijeh govori Edo, koji je očinski instinkt osjetio s 30 godina kada je u parkiću vidio muškarca mlađeg od sebe kako se igra sa svojom kćeri. S obzirom na to da zna koliko je važna fizička aktivnost, magistar kineziologije svoje je kćeri učio rolati, sanjkati, skijati... 

Instagram 

Njegova Petra po struci je Gestalt psihoterapeutkinja i zbog njezine educiranosti, vjeruje joj u svemu po pitanju odgoja djece. Edo se vodi izrekom da je imati dijete najveći životni projekt, a iako je svjestan da nekad pogriješi, uvijek se trudi komunicirati sa svojom djecom. Ipak, od jedne stvari ne odustaje, a zbog toga ga hvale mnogi. 

'Strog sam za korištenje elektroničnih uređaja - ako se dogovorimo da koristi mobitel i prekrši vrijeme korištenja, sljedeći dan ga za toliko manje koristi', rekao je komentirajući postavljanje granica s najstarijom kćeri. Kod srednje je problem to što ne voli voće pa je pronašao alternativu - radi joj smoothieje. Na društvenim mrežama Edo dobiva pohvale mnogih pratiteljica zbog odgoja:

'Kad ga vidiš kakav je s djecom, poželiš ga za zeta'. 

Robert Gašpert 

Za Story.hr svojedobno je otkrio kako je upoznao suprugu.

'Upoznali smo se preko zajedničke prijateljice koja je radila sa mnom u fitness centru. One su bile zajedno u plesnoj grupi. U početku Petra baš nije trzala na neke moje propale fore, ali ipak sam uspio dobiti njezin broj telefona. Nakon nekog vremena smo se čuli i polako upoznavali. Trebalo nam je vremena da postanemo par, na kraju je ljubav presudila, a plod te ljubavi su naša djeca', ispričao nam je Mehmedović, koji za Petru kaže kako je vrlo zabavna, šarmantna, pametnija od njega, emotivna poštena i skromna. Zbog svega toga ga je, ističe, i osvojila.