Zagrebačka špica na Staru godinu vrvjela je domaćim celebovima, a posljednji dan u godini ispratio je i domaći trener Edin Mehmedović, a društvo su mu pravile kćeri Linda i Lorena. Edin je jedan od omiljenih domaćih trenera, a javnost ga je upoznala kroz show 'Život na vagi'.

Edin Mehmedović s kćerima na špici
Robert Gašpert 

U braku je sa suprugom Petrom, a par ima troje djece - djevojčice Arianu te Lindu i Lorenu. Ariana je najmlađe dijete para, a rodila se 22. prosinca 2021. godine.

Više fotografija Edina i obitelji pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Edin Mehmedović s obitelji

Za Story.hr svojedobno je otkrio kako je upoznao suprugu. 'Upoznali smo se preko zajedničke prijateljice koja je radila sa mnom u fitness centru. One su bile zajedno u plesnoj grupi. U početku Petra baš nije trzala na neke moje propale fore, ali ipak sam uspio dobiti njezin broj telefona. Nakon nekog vremena smo se čuli i polako upoznavali. Trebalo nam je vremena da postanemo par, na kraju je ljubav presudila, a plod te ljubavi su naša djeca', ispričao nam je Mehmedović.

Otkrio je i čime ga je osvojila. 'Petra je vrlo zabavna, šarmantna, pametna, često znam reći da je puno pametnija od mene, emotivna je, poštena, skromna', rekao je.

Edin Mehmedović i supruga Petra imaju troje djece
Robert Gašpert 

Ispričao nam je i koja je najromantičnija stvar koju je učinio za nju. 'Kad smo konačno postali par, za rođendan sam je odveo u Pariz iako joj to možda neće biti najromantičnije što sam napravio za nju jer smo jednom plesali na kiši. S obzirom na to da je završila francuski i portugalski jezik na Filozof­skom fakultetu, dobro poznaje francusku kulturu pa me vodila kroz grad. Najviše me impresionirala bazilika Presvetog Srca Isusova koja se nalazi izvan grada', objasnio je.