Bila je najveća hrvatska teen zvijezda: Iznenada je nestala sa scene i iz javnosti, nagađa se da je ovo bio razlog

Njezini hitovi pjevaju se i danas, a njoj već godinama nema ni traga ni glasa.

Youtube / Screenshot

Ivana Brkić je početkom milenija bila prava tinejdžerska senzacija.

'Oči boje kestena', 'Previše od mene tražiš' i 'Samo šuti' samo su neki od hitova kojima je pokorila domaću glazbenu scenu i koji do danas nisu pali u zaborav, no njoj već godinama nema ni traga ni glasa.

Kad se činilo kako da je ništa ne može zaustaviti, Ivana se naprasno povukla sa scene, ali i iz javnosti. Poznato je da se pridružilaJehovinim svjedocima i da je 2006. godine krštena u toj vjerskoj zajednici. Mnogi sumnjaju i kako je to bio pravi razlog njezina povlačenja sa scene, a ona je jednom prilikom rekla kako se jednostavno zasitila glazbe.

Youtube / Screenshot 

'Sad nekako malo kad se sjetim uhvati me nostalgija. Kad sam prestala prva godina mi je bila najteža, čudno ti je jer nisi navikao na normalan život', priznala je u In Magazinu.

Ivana je u rujnu ove godine proslavila 38. rođendan daleko od očiju javnosti i o njoj se danas jako malo zna, jer nije prisutna ni na društvenim mrežama. Prema posljednjim dostupnim informacijama Ivana živi u Ljubljani sa suprugom Emirom Mesićem, klasičnim glazbenikom iz BiH za kojeg se udala 2011. godine.

YouTube screenshot 

Podsjetimo, Ivana Brkić je glazbenu karijeru započela sa samo 13 godina, kada je objavila svoj prvi singl 'Svaki pogled tvoj'. Glazbom se bavila i njezina majka Dragica, koja je 80-ih i 90-ih godina u Zagrebu i okolici pjevala narodne pjesme, no Ivana je odabrala drugačiji smjer. Do svoje 16. godine postala je prava teen zvijezda, a nakon što je objavila pjesmu 'Prste k sebi' stekla je vojsku obožavatelja u Hrvatskoj, ali i šire. Početkom 2000-tih osvojila je i nagradu za najboljeg debitanta na Zadarfestu te je dobila priznanje za srebrenu nakladu albuma 'Uzmi sve'.