Grupa Teens, koju smo obožavali zbog pjesme 'Hajde reci što', vraća se na scenu nakon 21 godinu. Posljednji koncert bio im je 2003. godine u Rijeci, a sada su najavili da će ponovno nastupati 26. srpnja u Kastvu.

'Dosta fanova pitali su kad ćemo se opet okupiti i došao je taj trenutak. Najvažnije mi je bilo da to bude originalna postava, a to će se i dogoditi. Pa Ines iz Amerike dolazi samo zbog toga. Svi smo ipak sentimentalno vezani za grupu. Organizaciju je preuzeo Dino Bahtijarević, znamo se još iz onih mladih dana, tu je u Hamar media, mislim da će sve bit super, napravit ćemo dobru stvar', rekao je član grupe, Daniel Beni.

Teens
Discogs 

On, njegov bratić Sandro Beni, sestrična Claudia Beni, Ines Cech O'Donnell, Zoran Majstorović i Eugen Srdoč bili su tinejdžerska senzacija s prijelaza stoljeća, a onda je svatko odlučio krenuti svojim putem.

Ines živi i radi u Americi već osam godina, Eugen i Daniel imali su bend i nakon razlaza Teensa u kojem su svirali 'covere', Majstorović je ostao i profesionalno u glazbi. Claudia je 2003. pobijedila na Dori s pjesmom 'Više nisam tvoja', pa je nakon toga postala frizerka, a danas se bavi proizvodnjom kave. Majka je blizanki i izgleda gotovo jednako kao u doba najveće popularnosti. Fotografije možete pogledati OVDJE.

claudia beni
Screenshot YouTube 

'Ona i Sandro su brat i sestra, moji rođaci, a naši su očevi blizanci. Mi smo rodbinski vezani pa smo ostali u kontaktu, naravno, ali tako je i s ostalima, pa mu smo odrasli zajedno', rekao je Daniel za 24 sata i otvorio se o razlozima njihova raspada.

'Nije bio neki glavni razlog. Mi smo prvo bili dječji, pa tinejdžerki bend. Kako je vrijeme išlo, mi smo bili pred kraj tinejdžerstva, imali smo muziku za ne više tako mladu publiku, a za onu stariju nismo bili spremni', ispričao je.