Ovo je najljepši muškarac na svijetu: Žene lude za njim, a on voli 23 godine stariju suprugu koju vrijeđaju zbog izgleda

Osim po uspješnoj glumačkoj karijeri, mnogima je poznat i po zanimljivom ljubavnom životu.

NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumac Aaron Taylor-Johnson proglašen je najljepšim muškarcem na svijetu, barem ako je vjerovati znanosti. Naime, 34-godišnji glumac, za kojeg se vjeruje da će utjeloviti Jamesa Bonda, dosegao je visokih 93,04 posto u odnosu na zlatni rez, odnosno računicu kojom se mjeri fizičko savršenstvo.

Liječnik Julian De Silva prije nekoliko godina razvio je tehniku digitaliziranog mapiranja lica koja određuje koliko je nečije lice blizu savršenstvu.

Profimedia 

'Aaron Taylor-Johnson je očiti pobjednik kada se sve crte lica mjere u odnosu na fizičko savršenstvo', rekao je dr. Silva, koji vodi Centar za naprednu estetsku i plastičnu kirurgiju lica u Londonu.

'Svi rezultati svakog dijela njegova lica pojedinačno su stvarno jaki osim razmaka između očiju (89 posto), razmaka između nosa i usana (89,6 posto) i usana (86 posto)', dodao je.

Ova bi ocjena slavnog Britanca učinila najzgodnijim Jamesom Bondom u povijesti ovog filmskog lika. Bolje kotira od Daniela Craiga, Piercea Brosnana, Seana Conneryja i svih ostalih zvijezda koje su imale tu ulogu.

Profimedia 

Podsjetimo, dr. Silva napravio je prethodnu listu muškaraca s najsavršenijim licem na svijetu 2020. godine, kada je pobijedio glumac Robert Pattinson, sada na četvrtom mjestu, piše Žena.rs.

Inače, Aaron je mnogima poznat i po svom ljubavnom životu. U braku s 23 godine starijom suprugom Sam je 12 godina, a zajedno imaju dvoje djece. Par se upoznao na snimanju biografskog filma o Johnu Lennonu 2009. Godine, kada je Sam imala 42, a Aaron 18 godina.

'Odmah sam znao da sam pronašao svoju srodnu dušu. Znao sam da želim s njom provesti ostatak života', rekao je jednom Aaron. Ipak, obožavatelji često komentiraju da izgleda kao da mu može biti majka, a smeta im što ga je zavela kad je imao 18.

Više fotografija para pogledajte u galeriji: