Holivudskog glumca Aarona Taylora-Johnsona često nazivaju nasljednikom Brada Pitta jer svojim izgledom obara s nogu dame diljem svijeta.  I dok bi mnogi pomislili da je slomio mnoga ženska srca, on više od desetljeća ljubi slavnu redateljicu Sam Taylor-Johnson (55), koja je od njega starija 23 godine, s kojom je dobio i djecu.

Njihova priča je baš filmska, poput bajke sa sretnim završetkom. Čini se kako svake godine njihova strast samo jača, do te mjere da su nakon 10 godina braka odlučili obnoviti zavjete pred obitelji i prijateljima. Neke ljubavne priče kao da su zapisane u zvijezdama i ništa im ne može stati na put, pa ni desetljeće razlike u godinama.

Aaron Taylor Johnson i Sam Taylor Johnson
Profimedia 

Godine 2008. Sam Taylor imala je 42 godine, nedavno se razvela i spremala se režirati svoj prvi igrani film. Redateljica je dva puta preživjela rak, pa dodaje da zbog toga nije imala tremu oko svog redateljskog debija.

'Nakon što sam prošla kroz taj svijet raka, snimiti film nije ništa', komentirala je.

Aaron Johnson dobio je glavnu ulogu u njenom filmu. Tako je sudbina spojila puteve 18-godišnjeg glumca i majku dvoje djece. Njihova se ljubav rodila dok su se upuštali u filmski projekt, a ostalo je povijest.

Aaron Taylor-Johnson i supruga Sam Taylor-Johnson zajedno su od kada je on imao samo 18 godina, a ona 42 godine.
Profimedia 

Neki bi se možda zadržali na 24 godine razlike u godinama, no to zaljubljenom paru nikada nije bio problem. Aaron je ranije priznao: 'Ja sam stara duša, a ona je mlada duša.'

Što se redateljice tiče, priznala je da ju je privukla zrelost mladog glumca. Na svoj prvi dojam o njemu, komentirala je: 'Bio je vrlo intenzivan.'

Od početka je Aaron duboko u sebi znao da će Sam postati njegova žena i nije želio gubiti vrijeme čekajući. – Čim smo završili snimanje, rekao mi je da će me oženiti – otkrila je Sam i dodala: – Nikada nismo bili na spoju, pa čak se ni poljubili.

Par je zaruke objavio 2009., tijekom britanske premijere njihova filma. Dok je 2012. godine, 5 mjeseci nakon što su dobili drugo zajedničko dijete, rekao sudbonosno da. 

Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson
Profimedia 

Mladenci su čak odlučili uzeti prezime jedno od drugog. Tada 22-godišnji glumac svoju je odluku obrazložio riječima: 'Ne vidim zašto bi žene trebale uzeti muško prezime', a potom je dodao: 'Želio sam biti dio nje kao što je i ona željela biti dio dio mene'.

Par je dobio dvije kćeri uz dvije kćeri koje je Sam imala iz prvog braka. Svoje prvo dijete dobili su kada je Sam imala 43 godine. Tijekom trudnoće mladi otac otkrio je da nije imao tremu jer je već iskusio kako biti očuh njihovoj najstarijoj djeci.

Aaron ne propušta priliku da pohvali majku svoje djece i izrazi koliko je ona dobar uzor. Napomenuo je: 'Njihova mama je jedna od najjačih, najneovisnijih žena koje poznajem.'

profimedia-0651602344.jpg
Profimedia 

Čini se da im vrijeme pomaže da se još više zaljube. U lipnju 2022. godine odlučili su proslaviti 10 godina braka i svoju ljubav potvrditi obnovom bračnih zavjeta.

Dan kasnije, glumac je na društvenim mrežama podijelio ove slatke riječi: 'Jučer je bio najljepši dan, ljetni stolovi, naša 10. godišnjica... Nevjerojatno smo blagoslovljeni.'

Dodao je: 'Sammy, ti si moja ljubav, moj život, moja srodna duša, moja žena, moj svijet'.

Ovaj naizgled neobičan par godinama ruši sve predrasude i na djelu pokazuje da ljubav ne poznaje granice! Ako se uz voljenu osobu osjećate sretno, zadovoljno, sigurno, motivirajuće i ispunjeno – znajte da se budite uz pravog partnera.