Donald Trump usred kampanje razotkrio svoju kćer: Kad je vidio tko je u publici, otkrio je njezinu najveću tajnu

Bivši predsjednik SAD-a i aktualni predsjednički kandidat podijelio je privatnu tajnu u jednom od svojih govora.

PATRICK T. FALLON / AFP / PROFIMEDIA

Donald Trump otkrio je da je njegova najmlađa kćer Tiffany trudna s prvim djetetom.

Bivši predsjednik SAD, koji se sada opet našao u predsjedničkoj utrci, sretne vijesti podijelio je na događaju u Detroitu. 30-godišnja Tiffany Trump, koju je Donald dobio s bivšom suprugom Marlom Maples, čeka dijete sa suprugom Michaelom Boulosom (27).

Mark Alfred/ZUMA Press Wire/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Dok je govorio na događaju, Donald je prepoznao nekoliko ljudi u publici, uključujući i tasta svoje kćeri, dr. Massada Boulosa.

'On je slučajno otac Tiffanynog muža, Michaela, koji je veoma izuzetan mlad momak. I ona je izuzetna mlada žena. I imat će bebu. Tako da je to lijepo', rekao je Trump.

Instagram 

Sama Tiffany još nije rekla ništa o trudnoći.

Tiffany i Boulos, koji je sin bogate libanonske obitelji s biznisom u Nigeriji, vjenčali su se u studenom 2022. u Palm Beachu u Floridi, u obiteljskom klubu Mar-a-Lago. Par se počeo viđati 2018. godine, nakon susreta u plažnom klubu Lidsay Lohan na Mikonosu u Grčkoj. Zaručili su se u siječnju 2021. na kraju predsjedničkog mandata njenog oca i nakon nereda u američkom Kapitolu podijelivši vest na društvenim mrežama dan prije nego što je bivši predsjednik napustili funkciju, piše Kurir.