Ivanka Trump nosila je svečanu haljinu boje neba dok je u subotu prisustvovala vjenčanju svoje sestre Tiffany Trump i svojim izdanjem potvrdila status jedne od najbolje odjevenih žena na svijetu.

Ivanka Trump u svečanoj haljini boje neba
Profimedia 

Članovi obitelji Trump okupili su se u Palm Beachu na Floridi u petak i subotu na raskošnoj ceremoniji vjenčanja Tiffany (29) i Michaela Boulosa (25). Vjenčanje se održalo u klubu Mar-a-Lago bivšeg predsjednika Donalda Trumpa.

Ivanka (41) prisustvovala je vjenčanju sa svojim suprugom Jaredom Kushnerom (41) i njihovo troje male djece u odjevnim kombinacijama usklađenih boja. Fotografije svoje obitelji podijelila je na Twitteru i Instagramu.

Ivankina lepršava haljina također je sadržavala odgovarajući šal koji joj je prelazio preko ramena.

Ivankina i Kushnerova 11-godišnja kći, Arabella Rose, nosila je haljinu s rukavima slične boje i dizajna. Dva sina para - Joseph Frederick, 9, i Theodore James, 6 - nosili su crna odijela poput svog oca, sa svijetloplavim leptir mašnama.

Ivanka Trump se modno uskladila s kćeri
Profimedia 

Podsjetimo, Ivanka je imala važnu ulogu na vjenčanju polusestre Tiffany. Donaldova miljenica, koja je po mnogima zasjenila i mladenku, bila je kuma.

Donald Trump i Tiffany Trump na vjenčanju
Profimedia 

Vjenčanjem su prevladavale bijela i plava boja, a bivši predsjednik definitivno nije škrtario na vjenčanju kćeri za koju je otvoreno priznao kako mu nije mezimica, već dapače, 'najmanje draga'.

U galeriji pogledajte više fotografija jedne od žena s najviše stila na svijetu i njezine odjevne kombinacije.

Profimedia Ivanka Trump