Dženan Lončarević oduševio publiku u Lisinskom: Evo čime su ga obožavatelji u Zagrebu uspjeli iznenaditi

Zagrebačkim hramom glazbe odjekivale su romantične pop balade, ali i plesni hitovi koji su publiku držali na nogama na koncertu koji je trajao do dugo u noć.

Robert Gašpert

Prvi put zajedno u Lisinskom, pod tim je sloganom Dženan Lončarević najavio veliki solistički koncert u organizaciji brenda Story koji je održao u najprestižnijem prostoru kulture.

'U Lisinski ću po prvi put u životu, i ja i moj tim, ući baš na dan održavanja vlastitog koncerta i to me ispunjava velikim zadovoljstvom. Godinama sam planirao doći u taj glazbeni hram, podržati koncerte nekih dragih kolega, a i sam sam svoj koncert ovdje priželjkivao i planirao godinama, no očito sve mora doći u svoje vrijeme pa je ispalo da je trebao doći taj poziv Story tima da u ovu jednu od najdražih glazbenih priča moje karijere uđemo zajedno', izjavio je ovaj glazbenik čija karijera traje gotovo 20 godina, uoči samog koncerta.

Robert Gašpert 

Izlazak pred svoju brojnu publiku Dženan je doživio vrlo emotivno, a pozitivna trema je, otkrio je nakon koncerta, bila prisutna jer željeni cilj koji je postavio pred sebe i bend je bio da ovo bude jedan od koncerata o kojima će se dugo pričati.

Taj je cilj i ostvario oduševivši punu dvoranu set listom koju je kreirao samo za Lisinski, a na kojoj je bilo čak 37 pjesama, no on je uspio ubaciti još pokoju mimo plana.

Robert Gašpert 

'Pojedinci su se uplašili da će ljudi otići kad je tako puno pjesama, hvala vam što niste. Tako je to kad imate dobre muzičare iza sebe', poručio je zagrebačkoj publici.

U set listu ubacio je i brojne pjesme svojih kolega, među kojima su 'Da je tuga snijeg', 'Cesarica', 'Ako su to samo bile laži', 'Jedina' i mnoge druge.

Tijekom večeri otkrio je i čime ga je publika večeras uspjela iznenaditi.

'Rekli su da ne očekujem da ćete plesati, a pogledajte ovo', rekao je.

Robert Gašpert 

Kao posebna gošća na koncertu je nastupila Indira Levak s kojom je snimio duet 'Lopovi u tami' koji je odlično prihvaćen u cijeloj regiji, a publika je tu kao i brojne druge hit pjesme pjevala uglas s ovim glazbenikom kojeg ističu kao jedan od najljepših muških glasova u regiji.

Ni nakon tri sata izvedbi publika Dženana nije lako puštala s pozornice pa se u više navrata vraćao na bis i vidljivo ganut divnim reakcijama publike obećao da će ovaj koncert čuvati u najljepšem sjećanju.