Davor Gobac je već 30 godina u braku s lijepom balerinom: Rijetko je viđamo, a pamtimo je iz provokativnog videospota

Iste godine kada su se vjenčali, dobili sina Vilija.

Story

Davor Gobac s grupom Psihomodo pop žari i pali domaćom glazbenom scenom već 40 godina, a veliku okruglu obljetnicu karijere proslavit će koncertom u zagrebačkoj Areni usubotu 12. listopada.

I dok je malo onih koji nisu upoznati s njegovim likom i djelom, Gobac je svih ovih godina uspješno očuvao svoju privatnost, pa tako mnogi ne znaju ni tko mu je supruga.

Glazbenik je već tri desetljeća u sretnom braku s koreografkinjom i nekadašnjom članicom baletnog ansambla HNK Deanom Gobac, no rijetko su zajedno u javnosti.

Pixsell/ Davor Puklavec 

Nakon napuštanja karijere balerine, Deana je upisala studij lingvistike i komparativne književnosti. Članica je i Stručnog povjerenstva Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika. S baletnim predstavama gostovala je po čitavom svijetu. Tijekom angažmana u HNK, plesala je u gotovo svim naslovima koji su bili na repertoaru. Koreografirala je i balet 'Bez prtljage' koji je u sklopu predstave 'Tko je ugasio svjetlo' dvije sezone bio na repertoaru HNK. Glumila je i atraktivnu liječnicu u spotu Psihomodo popa za pjesmu 'Trotl Boy' iz 1991. godine.

Deana je rođena Zadranka, a Gobac ju je upoznao preko prijatelja. Navodno ju je pri prvom susretu zamolio da mu za nastup posudi svoju crvenu majicu s mačkom Silvestrom i uzeo je njen broj telefona kako bi joj je mogao vratiti, a ostalo je povijest.

Vjenčali su se 1994. godine, a Davor je jednom prilikom za Story otkrio kada je najromantičniji. 'Gobac je najromantičniji kad dobije honorare na vrijeme', rekao je poznati glazbenik.

Iste godine kad su stali pred oltar, dobili su i sina Vilija, koji je krenuo očevim glazbenim stopama. Diplomirao je na Akademiji dramskih umjetnosti, a sa svojim bendom Donkey Hot svira po cijeloj Hrvatskoj.

Story 

Ljubav prema glumi i glazbi spojio je u seriji 'Počivali u miru', gdje je glumio bubnjara punk benda.

Gobac s obitelji živi mirnim životom u Zaprešiću.