Frontmen benda Psihomodo pop, Davor Gobac, svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, no poznato je da već godinama s obitelji živi u Zaprešiću i uživa u mirnom obiteljskom životu. Sa suprugom Deanom u braku je od 1994., a ona je također cijeli život na sceni.

Naime, Deana je po zanimanju balerina, a u stalnom angažmanu Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu nalazi se od 1987. Od 1993. ima status solistice baleta, a surađuje i s drugim kazalištima, plesnim i baletnim trupama i skupinama.

Davor i Deana Gobac
Davor Puklavec/ Pixsell 

Gobac je sada u intervjuu za IN Magazin progovorio o obiteljskom životu sa suprugom i sinom pa iznenadio priznanjem.

'Pa znam se tu i tamo posvađati. To je dio života. Život bi bio dosadan bez svađe. A brak k'o brak. I taj bend moj i to je drugi brak. Ja sam u par brakova istovremeno, duže sam s bendom nego s familijom', rekao je.

Par je 1994. dobio sina Vilija koji je odlučio krenuti očevim stopama. Talentirani Vili diplomirao je na Akademiji dramskih umjetnosti, a sa svojim bendom 'Donkey Hot' svira po cijeloj Hrvatskoj.

Vili Gobac završio je Akademiju dramske umjetnosti.
Youtube / Screenshot 

'Mali svira, radi u IT firmi, super. Stalno mu vele da je isti ja, ja mu velim pa kaj te briga, ja sam ti tata pa nećeš biti isti poštar', našalio se sada.

'Nadam se da ću u budućnosti moći spojiti znanja koja sam pokupio studirajući sa svojim bendom Donkey Hot i napraviti nešto što objedinjuje glumu i glazbu. Dovršavamo prvi album i planiramo ga objaviti u idućih nekoliko mjeseci. Primaran mi je bend, ali naravno i sve dobro i kvalitetno što se nađe i otvori u budućnosti', rekao je ranije Vili za Story koji je glumu i glazbu spojio u seriji ‘Počivali u miru’, gdje je glumio bubnjara punk benda.

Više Davorovih fotografija kroz godine pogledajte u galeriji:

Story, Arhiva, Milan Krkač Davor Gobac oženio se 1994. i dobio sina Vilija