Holivudski glumac Ralph Fiennes krajem 2023. godine proslavio je 61. rođendan, a mnogi su se tom prilikom prisjetili njegove karijere i životne priče. Kroz godine, mnogo se pisalo i o njegovom ljubavnom životu koji je i više nego osebujan. Naime, nije tajna da glumac voli starije žene, a dok većina njegovih kolega trči za duplo mlađima, on traži sasvim suprotno.

Ralph Fiennes varao je suprugu s 18 godina starijom ljubavnicom
Profimedia 

Zbog toga su ga nazivali 'edipovcem', misleći na Edipov kompleks, te tvrdili da u starijim ženama traži zamjenu za majku. Na ove se navode nikada glumac nije osvrtao, a u svom ljubavnom životu uživa. Fiennes tu činjenicu nikada nije ni potvrdio ni demantirao, u svom bogatom ljubavnom životu uživa koliko mu to godine dopuštaju.

Njegova prva velika ljubav bila je glumica Alex Kingston s kojom je bio u braku od 1993. do 1997. godine, iako su zajedno bili 13 godina, a ona je od njega bila starija devet godina. Upoznali su se na studiju glume, a ona se kasnije se proslavila u kultnoj seriji 'Hitna služba', piše Stil.

Ralph Fiennes i Francesca Annis bili su ljubavnici
Profimedia 

No, njihov brak trajao je samo 4 godine jer se otkrilo da Ralph vara svoju suprugu s Francescom Annis koja je od njega starija 17 godina. Glumac je javno priznao da ga je upravo ta činjenica privukla kod nje. Ipak, i ova veza pukla je zbog Ralphove nevjere.

Šuškalo se da je s Francescom prekinuo nakon 11 godina jer je bio zaljubljen u rumunjsku pjevačicu Corneliu Crisain. Jednom je prilikom bio upleten u seks skandal u avionu jer je navodno u toaletu aviona imao odnos sa stjuardesom koja je kasnije zbog toga dobila otkaz.

Ralph Fiennes s nepoznatom ženom u Italiji
Profimedia 

Prošle godine našao se u središtu skandala nakon što su objavljene paparazzi fotke na kojima je ‘uhvaćen’ u šetnji ulicama Rima s misterioznom plavušom. Brzo se saznalo da se radi o Ameliji Richards, supruzi britanskog aristokrata Jamesa Lindsaya, inače sina Amabel Lindsay, bliske prijateljice kraljice Camille.

Ono što je skandalozno u ovoj priči je činjenica da je Amelijin suprug za njeno druženje s Ralphom saznao iz novina. Kako piše Daily Mail, samo nekoliko dana prije nego što su u javnost dospjele ove fotografije, par se nakon devet zajedničkih godina, kako su otkrili njihovi prijatelji, odlučio privremeno razdvojiti.