Natascha McElhone snimala je popularnu seriju 'Californification 2008. kada je primila poziv koji ju je slomio i promijenio joj život. Bila je četiri mjeseca trudna i očekivala je trećeg sina s plastičnim kirurgom Martinom Kellyjem, kada joj je prijatelj javio da je njen 41-godišnji suprug iznenada preminuo zbog srčanih problema.

Natascha McElhone
Profimedia 

Natascha je tada bila sama i rečeno joj je da su liječnici učinili što su mogli kada se Martin srušio zbog nedijagnosticirane kardiomiopatije, bolesti srčanog mišića.

'Ono što se događa ljudima u filmovima dogodilo se i meni. Ispustila sam telefon i pala na koljena', izjavila je jednom prilikom glumica.

Prijatelj liječnik pronašao je Martina bez svijesti ispred vrata njihove kuće u Londonu te ga brzo odveo u bolnicu u kojoj su zajedno radili. Nažalost, Kelly je umro dva tjedna nakon svog 41. rođendana. Godinu dana nakon njegove smrti, Natascha je rekla da je ova tragedija na neki način bila blagoslov za Martina. Naime, objasnila je kako je vodio aktivan život, igrao tenis i ne bi dopustio da mu ovakav zdravstveni problem ograničava kretanje.

Natascha McElhone je izgubila supruga
Profimedia 

Kelly je specijalist kraniofacijalne kirurgije koji se bavio prirođenim deformitetima lica i vrata te je radio za humanitarnu organizaciju 'Liječnici bez granica'. S prijateljem kirurgom osnovao je organizaciju 'Facing the World' čiji je cilj zahvatima pomoći djeci s deformitetima lica.

Glumica je svog supruga upoznala kada je imala 16 godina i od tada je bila jako zaljubljena u njega, a vjenčali su se 1998. Iako joj se svijet srušio kada ga je izgubila, isticala je da odustajanje nije opcija. Utjehu je pronašla u djeci, ali i u pismima koja je pisala pokojnom suprugu, ponašajući se kao da su u vezi na daljinu. Kasnije je iz toga nastala njezina knjiga 'After You: Letters of Love, and Loss, to a Husband and Father', piše Stil.

Inače, nasuprot njezine kuće u Londonu nalazi se groblje na kojem je pokopan njezin suprug. Kroz prozor vidi njegov grob i to je prizor koji je tješi i smiruje.

Natascha McElhone
Profimedia 

Od suprugove smrti, Nataša je tek početkom prošle godine prvi put uplovila u vezu s drugim muškarcem. Paparazzi su je tada fotografirali u Londonu kako se ljubi s glumcem Suleom Rimijem, a nagađalo se da je napokon krenula dalje i ponovno pokušala pronaći ljubav. Tom se prilikom nije oglašavala, a više nije viđena u Riminom društvu

Mnogi se šokiraju kada vide da je ova glumica ostala sama, unatoč činjenici da je vrlo mlada ostala bez supruga, ali svi se jednako dive koliko se posvetila svojoj djeci i kako čuva uspomenu na svog supruga.

Mnogi se šokiraju kada vide da je ova glumica ostala sama, unatoč činjenici da je vrlo mlada ostala bez supruga, ali svi se jednako dive koliko se posvetila svojoj djeci i kako čuva uspomenu na svog supruga.