Nakon pomirenja sa suprugom zrači posebnim sjajem: Leonarda Lončar zablistala u rijetkom izlasku

Nedavno je u potpunosti skratila kosu i pokazala novi imidž.

Instagram

Leonardu Lončar baš i ne viđamo često na društvenim događanjima, a sada je odlučila napraviti iznimku pa se pojavila na otvorenju jedne trgovine.

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica za tu prigodu odabrala je dugački pulover koji seže do koljena, karirane hlače širokih nogavica koje je spojila sa smeđim cipelama. Kombinaciju ju je upotpunila upečatljivim detaljima: nosila je zelenu torbu, velike okrugle naušnice narančaste boje te okrugli predimenzonirani prsten.

John Pavlish 

Nedavno je u potpunosti skratila kosu i pokazala novi imidž. Izbrijana frizura sjajno joj pristaje i maksimalno naglašava njezinu priordnu ljepotu.

'I prije sam nosila kratku kosu pa mi ovo nije neobično. Došlo mi je i otišla sam u frizerski salon koji se nalazi u mojoj zgradi', rekla je nedavno samo za Story 52-godišnja modna ikona.

privatna arhiva 

Podsjetimo, Leonarda i Zvone Boban šokirali su javnost kada su 2021. objavili da će živjeti odvojeno, ali će se zajedno brinuti o djeci te da će se uvijek uzajamno poštovati. Početkom godine su za Story otkrili da su svojoj ljubavi odlučili dati novu šansu.