Sestru Danijele Trbović ne viđamo često: Lijepa kemičarka živi sasvim drugačije od poznate voditeljice

Nataša je zablistala u efektnoj crno-bijeloj kombinaciji.

Robert Gašpert

Sestru Danijele Trbović baš i ne viđamo često na društvenim događanjima, a sada je odlučila napraviti iznimku pa se pojavila na otvorenju jedne trgovine.

Nataša je zablistala u efektnoj crno-bijeloj kombinaciji, koja se sastojala od bijele bluze preko koje je prebacila crnu kožnu jaknu, širokih crno-bijelih hlača zanimljivog uzorka, a na nogama je imala crne kaubojke. Kombinaciju je zaokružila crnom torbom, satom i zanimljivom ogrlicom.

John Pavlish 

Ovoga puta s njom nije bila sestra Danijela, s kojom se najčešće pojavljuje u javnosti. Primjerice, prošle godine smo ih mogli vidjeti na modnoj reviji domaćeg brenda kada su nasmiješene pozirale fotografima.

Inače, Nataša je po struci kemičarka, no sa suprugom Vladimirom vodi luksuzni salon namještaja u Zagrebu.

John Pavlish 

'Mi smo već dugo na tržištu i stvorili smo određen krug kupaca koji nam se često ponovo vraćaju, bilo da su u potrazi za nečim određenim ili traže samo ideju. Ono što im je svima zajedničko jest ljubav prema lijepom, kvalitetnom, bezvremenskom dizajnu, koji će i nakon višegodišnje upotrebe izgledati svježe i aktualno', rekla je Nataša za Telegram i otkrila da je profil ljudi koji ih posjećuje vrlo raznovrstan.