U utorak je u Hali Zagreb višestruko nagrađivani modni brend KLISAB, održao svoju prvu samostalnu modnu reviju, predstavivši kolekciju FALLFALL6. Riječ je o kolekciji kojom su dizajneri Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, uz nove kreacije za žene, prvi put predstavili i KLISAB liniju za muškarce.

Ovaj poseban modni događaj, na kojem je sve, od lokacije, ambijenta, glazbe, modela i energije apsolutno savršeno funkcioniralo, svojim su prisustvom uveličali i brojni uzvanici iz društvenog života, ali i dugogodišnji obožavatelji i ambasadori brenda KLISAB, kao: Jelena Rozga, Ljupka Gojić Mikić, Nevenda Rendeli, Ivana Paradžiković, Ida Prester, Anita Dujić, Gracija Filipović i brojni drugi.

Aleksandar Selak KLISAB 2022.

Na reviji su bile i sestre - Daniela Trbović (58) i Nataša Trbović (54).

Nataša je odjenula plisiranu suknju koju je uparila s bijelom košuljom. Izabrala je smeđu torbu koju je platila 390 eura. Danijelin outfit je pak inspiriran haljinom zebra uzorka te je za bolju upečatljivost dodala i remen oko struka. Daniela je obula crne mokasinke, a njezina sestra crne cipele na vezice. Od dodataka odabrale su satove i lančiće.

Daniela i Nataša Trbović na reviji
John Pavlish 

Podsjetimo, Daniela je nedavno uslikana sa svojim sinom na jednom događaju u Zagrebu.

Daniela je poznata po jednostavni i klasičnim komadima, a dobar stil je očito genetski jer se i njezin sin odlučio za bezvremenski klasik - traperice i bijela majicu.

Voditeljica je nosila trendi 'wide-leg' traperice, bijelu oversized košulju i sako u istoj boji. Umjesto pojasa, Daniela se odlučila za pojasnu kožnu torbicu. Što se tiče obuće, imala je isprano roze sportske tenisice kako bi naglasila streetstyle efekt kombinacije.

Daniela Trbović i sin Lovro na otvorenju Cinestara u Z Centru
Robert Gašpert 

Sin se odlučio modno uskladiti s majkom pa se također pojavio u streetstyle izdanju. Nosio je traperice i bijelu Ralph Lauren majicu, a duo je oduševio rijetkim zajedničkim pojavljivanjem.

Više fotografija domaće voditeljice pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert, John Pavlish Voditeljica Danijela Trbović