Prve fotografije mladenaca: Udala se Anamarija Asanović

Da je ludo zaljubljena otkrila je ekskluzivno za Story početkom listopada prošle godine.

Instagram

Početkom rujna je njezin brat Antonio Asanović u Zadru izgovorio sudbonosno 'da', a danas je u bračnu luku uplovila i njegova sestra Anamarija Asanović (36). Splitska dizajnerica danas se udala za ugostitelja Ivana Karačića, a u vezi su od proljeća prošle godine.

Instagram 

Zablistala je u jednostavnoj vjenčanici A kroja s rukavima od čipke. Kosu je zalizala u jednostavnu punđu s koje je padao prekrasan veo. Mladoženja je bio naočit u maslinastom odijelu i bijeloj košulji.

Instagram 

Da je ludo zaljubljena otkrila je ekskluzivno za Story početkom listopada prošle godine. 'Je, napokon mogu reći da sam sretno zaljubljena', potvrdila nam je Anamarija. S obzirom na to da je upotrijebila riječ 'napokon', pitali smo je treba li uistinu poljubiti puno žaba da bi se došlo do princa, a ona nam je kroz smijeh odgovorila:

'Pa nisam baš ljubila žabe dosad, ali evo, ono što mogu reći jest da se pojavio onaj pravi. U vezi smo od početka proljeća i sretni smo. Mogu reći da me osvojio iskrenošću, to je ipak vrlina koja se najviše cijeni', ispričala nam je.

Instagram 

Anamarija je majka kćeri Zorke, koja je na svijet stigla u veljači 2016. godine. Prije mjesec dana njen brat Antonio oženio je organizatoricu vjenčanja Josipu Skoblar, kćer proslavljenog nogometaša i trenera Josipa Skoblara.

Više fotografija s vjenčanja pogledajte u galeriji: